Quantcast
THE STREAM

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης τίμησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Λαμπρή τιμητική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά


LUBEN CREW · 15 Δεκεμβρίου 2015
Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης (Δ) υποδέχεται τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη (Α) κατά την επίσκεψη της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Αρχαιολογικό Μουσείο του δήμου Πειραιά, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015. Την επίσκεψη οργάνωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

Ο Δήμος Πειραιά διοργάνωσε μια λαμπρή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να τιμήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στο σύλλογο. Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Στη διάρκεια της γιορτής ο δήμαρχος Πειραιά και πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Super League, Πέτρος Μώραλης, βράβευσε τον πρόεδρο του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αφορμή την κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού στην πόλη.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν και τιμήθηκαν πρόσωπα που έχουν προσφέρει και παλαιότερα στον Πειραιά και στον Ολυμπιακό.

Επίσης τιμήθηκε και ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, παρότρυνε τους φιλάθλους του να μη στεναχωριούνται λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ με αφορμή τις αποδοκιμασίες μερίδας των οπαδών μετά το 1-0 με τον Παναιτωλικό: «Τι να πουν και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων; Αυτοί τι πρέπει να κάνουν, να πηγαίνουν στο γήπεδο με καλάζνικοφ;», ενώ παρότρυνε και το «διάδοχό» του στα διοικητικά δρώμενα της εταιρείας «ας αφήσει και καμία άλλη ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει το πρωτάθλημα!»

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Best of internet