Quantcast
THE STREAM

Νορβηγική εφημερίδα σακατεύει παιδικές ψυχούλες ανακοινώνοντας τον θάνατο του Άη Βασίλη

“Παιδάκια σόρι δεν έχει δωράκια φέτος, ο μαν πέθανε”


LUBEN CREW · 8 Δεκεμβρίου 2015

H Αnteposten, η δεύτερη σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Νορβηγία, δεν προλαβαίνει σήμερα να ζητάει συγνώμη από παιδάκια που κλαίνε ή από γονείς που παίρνουν για να παραπονεθούν οτι κλαίνε τα παιδάκια τους, αφού εχθές δημοσίευσε στη σελίδα της αγγελτήριο θανάτου του Άη Βασίλη.

santasdeath

 

Το αγγελτήριο έλεγε οτι “Ο αγαπημένος μας πατέρας των Χριστουγέννων πέθανε στις 3 Δεκεμβρίου στο Nordkapp”, το βορειότερο σημείο της χώρας, λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του που ήταν στις “12 Δεκεμβρίου του 1788”. Η κηδεία θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου στον βόρειο πόλο. Αλλά δεν μας εξηγούν από τι πήγε ο Σάντα.

 

Μόλις η εφημερίδα άρχισε να δέχεται παράπονα από αναγνώστες, έβγαλε ανακοίνωση που απέδιδε τη δημοσίευση σε ένα εσωτερικό λάθος της Anteposten και ζητούσε συγνώμη λέγοντας ότι αυτή η δημοσίευση παραβιάζει τους κανόνες της εφημερίδας σχετικά με το περιεχόμενο και με την χρήση συμβόλων.

Δεν έχει διαλευκανθεί εάν κάποιος πλήρωσε για αυτή την δημοσίευση, αλλά πρέπει να είναι ή κάποιος πολύ κυνικός τύπος, ή κάποιος γονιός που έχει μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή που έκανε παιδάκια.

 

 

 

Παιδάκια που διαβάζετε Λούμπεν, μην ανησυχείτε, ο Άη Βασίλης ζει και βασιλεύει. Απλά έχει μερικά μπλεξίματα με το νόμο και χρειάστηκε να σκηνοθετήσει τον θάνατό του.

giphy (2)

Best of internet