Quantcast
THE STREAM

Η πόλη ISIS της Αυστραλίας δε γουστάρει να αλλάξει όνομα

Λέει ότι το πρόλαβε πριν τους τζιχαντιστές


President Creed · 27 Νοεμβρίου 2015

Στην Αυστραλία, (μια χώρα κοντά στα σύνορα του ηλιακού μας συστήματος) υπάρχει μια μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Isis. Για κάποιο άγνωστο λόγο τα τελευταία χρόνια το όνομα της πόλης δημιουργεί κακούς συνειρμούς στους επισκέπτες και στους κατοίκους της και έγινε ένα σούσουρο μήπως η πόλη άλλαζε όνομα για μη θυμίζει πλέον το Ισλαμικό Κράτος που ζώνεται με εκρηκτικά και μπουκάρει σε χώρους με άμαχο πλυθισμό.

ISISmap2

H πόλη και η ευρύτερη περιοχή του Shire of Isis έχει γύρω στους 6000 κατοίκους και είναι πολύ περίφανη για την ιστορία της. Ο τέως Δήμαρχος του ISIS, Bill Trevor, δήλωσε στην Daily Mail:

Once you start giving in or changing your ways because of those terrorist-type activities, then they win and you lose, and that’s the aim of the game with those people

 

Το Αυστραλέζικο κανάλι ABC είχε ζητήσει από την ομάδα Rugby του Shire of ISIS “ISIS DEVILS” να αλλάξει το όνομά της γιατί ακουγόταν πολύ τρομοκρατικό. Η διοίκηση της ομάδας αρνήθηκε να συμορφωθεί και είπε οτι αν είναι αναγκαίο να αλλάξει όνομα για να παίξει, τότε καλύτερα να μην παίξει καν.

isis devils

Η μασκότ της ομάδας Rugby του Shire of ISIS “ISIS DEVILS”

 

Σε όσους ζητούν από το Shire of ISIS να αλλάξει όνομα, οι αρχές της πόλης δηλώνουν λίγο πολύ οτι “εμείς το βρήκαμε πρώτοι, να αλλάξουν οι άλλοι το δικό τους όνομα”. Επίσης λένε οτι δεν έχουν λόγο να αλλάξουν όνομα γιατί ούτως ή άλλως τόσα χρόνια ασχολούνται “με το εμπόριο και με τις καλλιέργειες και όχι με την βία και την τρομοκρατία”.

 

Εκτός των άλλων υπάρχουν και πολλά ωραία πραματάκια να κάνεις αν ο δρόμος σου σε βγάλει ποτέ καταλάθος στο ISIS της Αυστραλίας:

isis club

isis club2

“Ένας Αυστραλός σκάει σ’ ένα μπάρ”

 

isis hunting team

“ISIS HUNTING TEAM” ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ, ένα μπλουζάκι που πλέον μπορούν να φορέσουν μόνο ελάχιστοι σκληροί καριόληδες.

 

isis memorial pool

Μπορείτε να ρίξετε μια βουτιά στην Πισίνα – μνημείο πολέμου του Isis Shire.

 

 

 

 

 

H Νορβηγική πόλη Hell και η Αυστριακή πόλη Fucking στέλνουν τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς τους στο Isis Αυστραλίας.

Images of Norway

Trek.Opener.Fucking

 

Πηγή: rt.com και dailymail.co.uk

Best of internet