Quantcast
THE STREAM

Ο Phil Collins ανακοινώνει μουσικό comeback και το ίντερνετ μαζεύει υπογραφές για να τον σταματήσει

Οι τύποι έστειλαν επιστολή στα Ηνωμένα Έθνη


LUBEN CREW · 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Phil Collins ανακοίνωσε σε συνέντευξη του στο Rolling Stone οτι επιστρέφει στη μουσική σκηνή και στη δισκογραφία με ένα solo album και η αντίδραση του κόσμου για άλλη μια φορά δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Ένας τύπος από τη Νέα Υόρκη ξεκίνησε ένα petition  απευθυνόμενο στα Ηνωμένα Έθνη ώστε να σταματήσουν το μουσικό comeback του Phil Collins.

philcollins

 

Μέχρι τώρα έχουν υπογράψει 2500 άτομα το petition του Νεοϋορκέζου και αρκετός κόσμος αφήνει εμψυχωτικά σχόλια στον εμπνευστή της καμπάνιας.

collins2 collinscomment1

Ο ίδιος ο Collins δήλωσε οτι θέλει να επιστρέψει με ένα νέο άλμπουμ και νέες εμφανίσεις επειδή του το ζητάνε τα παιδιά του, τα οποία λατρεύουν τη μουσική του.

 

My kids are now 10 and 14 and they want to see what their dad does. They were in nappies when I was last on the road. They love my music and I’d like to take them out so they can enjoy it.

 

Πάντως συνέχισε δηλώνοντας οτι αν κάνει λάηβ θα το κάνει μάλλον σε κάποιο στάδιο της Αυστραλίας, αρκετά μακριά από την Ελλάδα. Οπότε όσο και να φυσύξει ο ήχος δεν θα φτάσει μέχρι εδώ.

Η όλη φάση μας θύμισε το καλύτερο tumblr στην ιστορία του ίντερνετ: isnickelbacktheworstbandever.tumblr.com

Best of internet