Quantcast
THE STREAM

Σουηδός νεοναζί ντυμένος Darth Vader δολοφονεί με σπαθί μαθητή και καθηγητή σε σουηδικό σχολείο

Aφού πρώτα φώναξε “I am your father”


LUBEN CREW · 23 Οκτωβρίου 2015

Τα σουηδικά media δίνουν το όνομα Anton Lundin Pettersson για το 21χρονο άντρα που σκότωσε με σπαθί ένα καθηγητή και ένα μαθητή στο Σχολείο Kronan της πόλης Trollhatan την Πέμπτη, το οποίο σχολείο έχει πολλούς μετανάστες μαθητές.

12170309_1527162794242081_1946148703_n

Ο παλαβός δολοφόνος έκατσε πρώτα και πόζαρε για φωτογραφίες με τους μαθητές του πριν διαπράξει το έγκλημα, καθώς ήταν ντυμένς σαν το Darth Vader και είχε μαζί του ένα μεγάλο σπαθί. Το όλο παρανοϊκό σκηνικό μέχρι τότε όλοι πίστευαν πως ήταν κάποιου είδους φάρσα για το Helloween.

SWEDEN-ATTACKER

H Σουηδική Αστυνομία είπε σήμερα πως πρόκειται για έγκλημα μίσους με κίνητρο το ρατσισμό, κάτι που εύκολα πιστεύουμε μιας και σύμφωνα με τα σουηδικά media είχε ακροδεξιές τάσεις, θαύμαζε το Χίτλερ και τη Ναζιστική Γερμανία και είχε προφανώς θέματα με το Ισλάμ και τους μετανάστες.

SWEDEN-ATTACK-3

Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του αστυνομικού Thord Haraldsson, που δήλωσε πως τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας επιβεβαιώνουν πως ο δράστης διάλεγε τα θύματα του με βάση το σκούρο χρώμα του δέρματος τους. Να σημειωθεί εδώ πως σε όλη αυτή τη διαδικασία ο δράστης ήταν τελείως σιωπηλός. Aφού όμως φώναξε I am your father (!!!)

SWEDEN-ATTACK2

H επίθεση του θεοπάλαβου ακροδεξιού άφησε πίσω της δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες.

Δεν πάμε καθόλου καλά.

 

Best of internet