Quantcast
THE STREAM

Φιλόζωοι καταγγέλουν το Δήμο Βόλου για κακομεταχείριση ζώων, ο Μπέος τους αποκαλεί “βρωμιάρηδες”

Ούτε αυτοί γλίτωσαν από το βρωμόστομα του παράγοντα-μαφιόζου-δήμαρχου


LUBEN CREW · 19 Οκτωβρίου 2015

Tο site zoosos.gr λοιπόν κατήγγειλε το Δήμο Βόλου για την κατάσταση στο Δημοτικό Κυνοκομείο Βόλου, στο οποίο ο Αχιλλέας Μπέος έκλεισε όλα τα αδέσποτα της πόλης προκειμένου να την κάνει το Μονακό της Ελλάδας όπως είχε δηλώσει. Στο Κυνοκομείο αποκαλύφθηκε μια κατάσταση κάπως έτσι:

VolosKatafygioDanos10-2015

Tα έχουν αφήσει να ψοφήσουν από την πείνα χωρίς καμία φροντίδα.

VolosKynokomeio18-10-2015-620x424

 

Υποσιτισμένα ζώα και πτώματα άλλων.

VolosKynokomeio18-10-2015-5

VolosKynokomeio18-10-2015-4

 

Μέχρι και σκελετοί. Από τη δικιά τους καταγγελία:

Μέλη του συλλόγου «Φιλοζωική Ομάδα Βόλου» πήραν από το κατ’ επίφαση κυνοκομείο κάποια άρρωστα ζώα για να τα μεταφέρουν σε κτηνίατρο για φροντίδα, ενώ ένα κουτάβι – που είναι σκελετωμένο και εκεί θα είχε βέβαιο θάνατο – μεταφέρθηκε στον Γέρακα Αττικής, όπως μας είπε η κα Λευκαδίτη, για νοσηλεία. Άλλωστε όπως διαπιστώθηκε τα λιγοστά φάρμακα που υπήρχαν για τα ζώα ήταν και αυτά ληγμένα!

Μέσα στο Δημοτικό Κυνοκομείο σήμερα εντοπίστηκαν 56 σκυλιά ενώ στις 9 Οκτωβρίου τα σκυλιά που είχε καταμετρήσει κατά την αυτοψία το Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας ήταν 70 και το 40% από αυτά μάλιστα υποσιτισμένα ενώ βρίσκονται εκεί αρκετές εβδομάδες έως και μήνες.

Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο, αλλά αυτή ήταν η απάντηση της Δημοτικής Αρχής (= του καράφλα):

«Οι παραστάσεις του θιάσου σκιών, αποτελούμενου από δήθεν φιλόζωους, πολιτικάντηδες της συμφοράς, βρομιάρηδες και γητευτές… πετεινών, και μπαχαλάκηδες συνεχίζονται, με την κοινωνία παγερά αδιάφορη και φυσικά απούσα.»

article6440_1390917070.w_l

Κουράγιο στο μισό Βόλο που δεν τον ψήφισε.

 

 

 

 

Best of internet