Quantcast
THE STREAM

Δεν είναι Κουλούρι: Ο Μελισσανίδης δήλωσε έτοιμος να ονομάσει το γήπεδο της ΑΕΚ “Αρένα Δούρου”

Τραίνο φαίνεται να πηγαίνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη διαπλοκή


LUBEN CREW · 14 Οκτωβρίου 2015

Μπορεί πέρσι το καλοκαίρι να κυνηγούσαν τους Συριζαίους αγανακτισμένοι Αεκτζήδες γιατί υποτίθεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ πάλευε να μη φτιάξει ο Τίγρης τζαμπέ γήπεδο με κρατικά λεφτά, αλλά δεν έχει πλέον σημασία. Το μεγάλο αφεντικό του Σύριζα στην Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, είναι γνωστό πως κάνει εύκολα φιλίες:

dourou1_4

 

H τελευταία της φιλία είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Γνωστό αφεντικό της ΑΕΚ και γενικά (λαθρέμπορος όπλων και καυσίμων ακούγεται εδώ κι εκεί), ο οποίος θέλει να τα αρπάξει χοντρά χτίζοντας το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια κομπλέ με εμπορικό κέντρο. Κι επειδή στην Ελλάδα όλοι οι λεφτάδες αγαπάνε πολύ το Δημόσιο, εκτός από τα περίφημα 22 στρέμματα στο Άλσος που θα φτιαχτεί το γήπεδο, θέλει το γήπεδο αυτό να χρηματοδοτηθεί από ένα μπάτζετ 200 εκατομμύρια ευρώ της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί για τον «εκσυγχρονισμό» ποδοσφαιρικών γηπέδων μεγάλων ομάδων. Δεν είναι και άπληστος όμως, για αρχή θέλει απλά μια 20ρα εκατομμύρια.

1816385

Επειδή όμως μετά από δύο εκλογές, ήρθε η ώρα της αλήθειας, τελικά ο Σύριζα παράτησε δημάρχους Νέας Φιλαδέλφειας και άλλους τέτοιους κομπάρσους και η Ρένα αποφάσισε να κάτσει στο τραπέζι με τον Τίγρη. Τα αποτελέσματα της συνάντησης σχολιάστηκαν ως εξής, όπως διαβάσαμε:

Ωστόσο, το σημαντικό είναι πως συμφωνήθηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας με στελέχη της ΑΕΚ και της Περιφέρειας που θα αντιμετωπίζει από κοινού όλα τα ζητήματα που αφορούν το γήπεδο και άπτονται της αρμοδιότητας της τελευταίας. Και δεν είναι λίγα. Από την επιχορήγηση των 20 εκατ. ευρώ, για την οποία τα μηνύματα στη συνάντηση ήταν θετικά, έως τα περιφερειακά έργα, κυρίως κυκλοφοριακές παρεμβάσεις.

Στην πλευρά της ΑΕΚ στην πραγματικότητα επικρατούσε ενθουσιασμός μετά τη συνάντηση. Είναι χαρακτηριστικό πως φεύγοντας ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε στους δημοσιογράφους που ήταν απ’ έξω: «Πήγαμε πολύ καλά… Το γήπεδο θα το βγάλουμε “Αρένα Δούρου”».

Κατάλαβατε όλοι από τώρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη έτσι.

 

 

Best of internet