Quantcast
THE STREAM

Eπιτέλους κάποιος το πήρε πάνω του: To ISIS απαγορεύει την εκτροφή περιστεριών

Επειδή πετούν και φαίνονται τα ορνίθινα αχαμνά τους


LUBEN CREW · 23 Ιουνίου 2015

Εντάξει είναι σφαγείς, βιαστές, δουλέμποροι και παλαβοί θρησκόληπτοι και το τελευταίο τρίμηνο μεταξύ άλλων απαγόρευσαν τα κολλητά τζιν, το τσιγάρο και τα τραγούδια στα κινητά. Είναι το γνωστό μας ΙSIS.

ISIS-Execution

ΟΜΩΣ: Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα Daily Mail αποτελούν το πρώτο κράτος  στον κόσμο που ανέλαβε επιτέλους δράση κατά των μισητών ιπτάμενων αρουραίων, καθώς απαγόρευσε την εκτροφή περιστεριών επί ποινή θανάτου.

2811EEF400000578-3107027-image-a-4_1433234652634

Ο λόγος είναι πως σύμφωνα με την ίδια πηγή, καθώς τα άθλια πτηνά πετούν, μας δείχνουν τα γεννητικά τους όργανα το οποίο αποτελεί προσβολή κατά του Αλλάχ.

pigeon-genitals

Να σημειωθεί εδώ ότι σύμφωνα με άλλη πηγή το Ισλαμικό Κράτος δύο βδομάδες πριν εκτέλεσε 3 περιστέρια με την κατηγορία της κατασκοπίας. Παρακάτω έχουμε ένα υπόδειγμα κατασκοπικού πτηνού:

pigeon-mock-seen-small-camera-top-secret-spy-museum-oberhausen-germany

Nα σημειωθεί εδώ πως επειδή η Daily Mail είναι η Espresso του Ηνωμένου Βασιλείου, όλα τα παραπάνω αποτελούν μάλλον μούφες όπως σημειώνει ένα εξειδικευμένο site. Παρόλαυτα, τα παραπάνω αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε κράτος στον κόσμο. Ο πόλεμος με τα περιστέρια μαίνεται. Θα νικήσουμε.

 

 

Best of internet