Quantcast
THE STREAM

Δουλεύεις σαν το σκυλί για ελάχιστα λεφτά; Στην Αγγλία θα γινόσουν τηλεοπτικός σταρ

Ριάλιτι φέρνει τους πιο κακοπληρωμένους εργαζόμενους της χώρας αντιμέτωπους σε στιλ “Hunger Games”


felix · 30 Μαΐου 2015

Νομίζατε ότι έχουν υπάρξει αρκετά reality; Νομίζατε ότι, αφού υπήρξε η δυνατότητα να βλέπει κάποιος σε καθημερινή βάση τον κώλο και του Όζι Όζμπορν αλλά και της Kιμ Καρντάσιαν (δυστυχώς όχι στην ίδια εκπομπή), πρέπει κάποιος υψηλά ιστάμενος  κάπου να πει ΑΡΚΕΤΑ; Κι εμείς το πιστεύουμε αλλά είμαστε οι μόνοι. Παρότι έχουμε περάσει χρόνια τώρα στο στάδιο που έχουν γίνει άπειρες παρωδίες και δραματοποιήσεις του θεσμού, από το Battle Royale ως το Hunger Games, τα ριάλιτι συνεχίζουν να βγαίνουν.

 

Keeping-Up-with-the-Kardashians-2014-Season-9-Wallpaper

 

Και προφανώς ο ανταγωνισμός κάνει το επίπεδο να πέφτει συνέχεια. Ακόμα και το αξιοπρεπές BBC τσίμπησε, με μια ιδέα βγαλμένη από το πιο υγρό όνειρο του Θάνου του Τζήμερου.

Britains-Hardest-Grafter-flyer

 

Αυτό που βλέπετε παραπάνω είναι η αγγελία που ψάχνει συμμετέχοντες για ένα σόου λέγεται Britain’s Hardest Grafter, χοντρικά Ο Μεγαλύτερος Δούλος Της Βρετανίας και θα μαζέψει τους 25 πιο κακοπληρωμένους εργάτες της χώρας των Mπιτλς, αυτούς δηλαδή που καθαρίζουν λιγότερες από 15.500 λίρες το χρόνο και θα τους βάλει να γίνουν ρόμπες δημόσια για το πιο φραγκοφονιάδικο έπαθλο ριάλιτι που έχουμε ακούσει ποτέ, κοινώς  15.500 λίρες. Ακόμα και ο Τσάκας έβγαλε περισσότερα λεφτά.

Κι επειδή η επιρροή Τζήμερου μάλλον δεν ήταν αρκετή, σα να μην τους έφτανε η ήδη υπάρχουσα μιζέρια τους, οι παίχτες θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους καθώς κάθε βδομάδα θα κάνουν μια ταπεινή εργατική δουλειά και θα την πουλεύει ο λιγότερο αποδοτικός.

 

Screenshot_19_12

 

Διάφοροι έχουν ήδη κράξει τo ΒΒC ότι επενδύει στο “πορνό της φτώχιας” ενώ ήδη έχει παίξει συλλογή υπογραφών online με 16k+ υπογραφές να ακυρωθεί το παιχνίδι. Οι επικριτές του BBC τονίζουν τις ομοιότητες με το Hunger Games, κάτι το πιο είναι ανατριχιαστικά σουρεάλ, καθώς το Hunger Games είναι ένα βιβλίο-σειρά ταινιών που μεταξύ άλλων τα χώνει στην ανθρωποφαγία των σύγχρονων reality.

15f3d6ce-e604-48c1-b136-9a8c6c8922a8-2060x1236

 

Εμείς από τη μεριά μας να πούμε ότι πέραν του ότι η ανεργία και η φτώχια είναι πολύ σοβαρά πράγματα για να μαλακίζεται ο Άγγλος Ανδρέας Μικρούτσικος, για μας στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς μετά το μεγαλείο του The Mission και των άλλων αριστουργημάτων που έχουμε δει στο γυαλί, ένα ριάλιτι στο οποίο συμβαίνει η καθημερινότητα μιας κινέζικης φάμπρικας δεν κοντράρει με τίποτα.

Αφού κι εδώ έτσι δουλεύουμε.

 

13715_1582556195363205_264372528618350565_n

 

Best of internet