Quantcast
THE STREAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος τα πήρε με τον Απόστολο Γκλέτσο (VIDEO)

Όμορφες στιγμές παράνοιας στη Στυλίδα


THE NEWSROOM · 22 Μαΐου 2015

Ο Δήμαρχος που πριν λίγες εβδομάδες προσφέρθηκε να στηθεί μπροστά στο φακό του Luben σε πόζα “άντε-και-γαμήσου-ρε-μαλάκα” δηλαδή ο ένας και μοναδικός Απόστολος Γκλέτσος, γενικά δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι γνωστός ως κάποιος που δεν του αρέσει να κοπανάει συνανθρώπους του.

Σήμερα χωρίς αμφιβολία πέρασε πίστα, αφού προσέθεσε ακόμα έναν στη μακρά λίστα των ανθρώπων που έχουν φάει ξύλο από τον Απόστολο Γκλέτσο: τον Απόστολο Γκλέτσο.

 

Έγινε κι αυτό….Ο Απόστολος Γκλέτσος της Τελείας πλακώθηκε με τον (ξάδελφο) Απόστολο Γκλέτσο της Χρυσής Αυγής!!!

Το επεισόδιο έγινε σήμερα το πρωί σε εκδήλωση στη Στυλίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά υπήρξε φραστικό επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια.

Ο Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής, πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και ζήτησε την καταγραφή του συμβάντος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε μήνυση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο της Χρυσής Αυγής όταν τον ρωτήσαμε για το συμβάν μας είπε ότι “δεν έγινε τίποτα και όλα είναι μια χαρά”.

Όταν ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Στυλίδας μας είπε ότι δεν θέλει να κάνει δηλώσεις και ότι “όλα θα τα γράψει η ιστορία”

Το όλο σκηνικό λέγεται ότι έγινε μπροστά σε κάμερες και περιμένουμε να δούμε το βίντεο… (πηγή)

 

 

Με άλλα λόγια, ο Απόστολος Γκλέτσος έχει Χρυσαυγίτη ξάδερφο με το ίδιο ονοματεπώνυμο, δεν μασάει ούτε από συγγένεια ούτε από όνομα και τον πλακώνει: μπορούμε άρα πλέον να μιλάμε για τον antifa Απόστολο Γκλέτσο που ρίχνει ξύλο στους φασίστες;

 

gkletsos-teleia-komma-aftodioikisi

 

 


 

(UPDATE 16:56) Το βίντεο του περιστατικού τελικα κυκλοφόρησε και όχι, ο Δήμαρχος Γκλέτσος δεν ρίχνει ξύλο στον ναζί Γκλέτσο. Να μάθουμε να μην εμπιστευόμαστε σάιτ της Λαμίας την επόμενη φορά. Πάντως το βίντεο έχει πλάκα:

 

Best of internet