Quantcast
THE STREAM

Ελληνικό δικαστήριο καταδίκασε άνεργο που είχε κλέψει ρεύμα. Μικρή λεπτομέρεια: έχει ήδη πεθάνει

Πόση σκατίλα χωράει σε μία είδηση;


THE NEWSROOM · 29 Απριλίου 2015

Αθάνατη, ανυπέρβλητη, αμείλικτη και γενικά υπέροχη Ελληνική Δικαιοσύνη…

Το luben.tv σε αγαπάει, σε τιμάει και έχει αποθεώσει πλειστάκις το μεγαλείο σου, σήμερα όμως κατάφερες να σπρώξεις πολύ παραπέρα τα όρια της τελειότητας σου:

 

Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε νεκρό 46χρονο για ρευματοκλοπή! Παρότι ο συνήγορός του χθες το πρωί ενημέρωσε σχετικά το δικαστήριο, η δίκη προχώρησε. Ο εκλιπών είχε συρθεί πριν από έναν χρόνο στα δικαστήρια από τη ΔΕΗ, ενώ ήταν άνεργος και πατέρας τριών παιδιών, που τρέφονταν από τα συσσίτια, κατηγορούμενος ότι έκλεψε ρεύμα από τη χελώνα της ΔΕΗ. (πηγή)

 

Συνήγορος Υπεράσπισης: “- Κύριε Πρόεδρε ο κατηγορούμενος έχει πεθάνει”

Πρόεδρος Δικαστηρίου: “- ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ”

 

20150420070141_img_0327_copy1429517267

“Να και τα παπάρια μου, να κατατεθούν στα πρακτικά”

 

 

Πριν βιαστείτε να κράξετε, αχάριστοι και ποταποί γραικύλοι, μάθετε πως δεν είναι τίποτα ψυχοπαθείς οι δικαστές να βάλουν φυλακή ένα νεκρό: εξαντλώντας κάθε σταγόνα ανθρωπισμού μέσα τους, τον άφησαν να κυκλοφορεί ελευθερος, αφού του έριξαν αναστολή.

 

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής και, όταν η υπόθεση έφτασε στη σειρά της, καταδίκασε ερήμην το νεκρό κατηγορούμενο, επιβάλλοντας μάλιστα σε βάρος του ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή! Στο δικαστήριο επίσης δεν εμφανίστηκε κανένας από τους μάρτυρες υπεράσπισης του άτυχου 46χρονου, παρότι είχαν δηλωθεί στην πρώτη δίκη, προφανώς γνωρίζοντας ότι ο άνθρωπος είχε πεθάνει. (πηγή)

 

20150225093457_img_0703_114248496401424890920

 

Αυτό πάει να πει ανθρωπισμός ρε, μιας και ο ένοχος νεκρός ήταν φτωχαδάκι, τρώει έξι μήνες με αναστολή – ακριβώς τα μισά από όσα έφαγε ο ολοζώντανος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πριν λίγο καιρό και ζήσαν (;) αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

 

(Φωτογραφίες: SOOC)

Best of internet