Quantcast
THE STREAM

ΣΚΛΗΡΑ ΝΕΑ: Ο τεράστιος Ρόκο Σιφρέντι αποσύρεται από την ενεργό δράση

Το τέλος μιας ανεπανάληπτης καριέρας για τον κορυφαίο του Ευρωπαϊκού ποιοτικού κινηματογράφου


THE NEWSROOM · 22 Μαρτίου 2015

Είναι, χωρίς αμφιβολία, το τέλος μιας ολόκληρης εποχής: ο Ρόκο ΣιφρέντιΡόκο Τάνο, ή “Ιταλός Επιβήτορας”), ο άνθρωπος που όποιος τον συναντούσε μετά φρόντιζε να πηγαίνει τοίχο-τοίχο, ο πιο διάσημος ηθοποιός του Ευρωπαϊκού τσοντο-κινηματογράφου, ανακοίνωσε χτες πως δεν θα υψώσει ποτέ ξανά το κατάρτι του μπροστά σε κάμερα, βάζοντας τέλος σε μια τεράστια καριέρα σε ηλικία 50 χρονών.

 

rocco-siffrdi

 

Ο μυθικός Ρόκο ανακοίνωσε αυτή την απόφασή του μετά από συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό reality το οποίο, όπως δήλωσε, “τον έκανε να νιώσει πιο γυμνός κι εκτεθειμένος από ποτέ” και προσέθεσε πως το κάνει για να περνάει περισσότερο χρόνο με τη γυναίκα του, την επίσης τσοντού Ρόζα Καρατσιόλο.

 

8_5141ef8ecdebb

 

Σε σχεδόν τριάντα χρόνια καριέρας ο Σιφρέντι συμμετείχε σε πάνω από 500 ταινίες, χωρίς να υπάρξει κομψός και ρομαντικός ούτε ένα δευτερόλεπτο. Για κάποιους υπερβολικά βάρβαρος, για άλλους ο άνθρωπος που μαζί με τον Μαρκ Ντορσέλ έφταξαν την “Ευρωπαϊκή” ταυτότητα του πορνό, ο Σιφρέντι θα ζει πάντα στις αναμνήσεις και τις παλιές βιντεοκασέτες μας.

 

roccosiffredi21

 

rocco-siffredi

 

008

Best of internet