Quantcast
THE STREAM

Την εικόνα της “Παναγιάς της Πατριώτισσας” εγκατέστησε επίσημα στο Πεντάγωνο ο Πάνος Καμμένος

Τουρκική επιθετικότητα; Problem solved


THE NEWSROOM · 2 Μαρτίου 2015

Χτες Κυριακή, βολτούλα, λιακάδα, ηρεμία… μέχρι που έσκασε αυτό:

 

Συναγερμό στην Αθήνα προκαλεί η κίνηση της Άγκυρας να δεσμεύσει (για στρατιωτικές ασκήσεις) με ΝΟΤΑΜ (ανακοίνωση) από αύριο 2 Μαρτίου μέχρι το τέλος του χρόνου, μια τεράστια έκταση, που αρχίζει από την Σκύρο και καταλήγει στην Λήμνο, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο παραβιάζοντας κατάφωρα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. (πηγή)

 

Γλυκέ Χριστούλη! Τι είναι πάλι τούτο; Ποιος θα ορθώσει ανάστημα για να απαντήσει σε αυτή τη τεράστια πρόκληση; Υπάρχει στο υπουργείο Άμυνας κανένα αποφασιστικό μαχίμι με ατσάλινα μπαλίνια;

Ε λοιπόν, ναι, υπάρχει και δεν είναι μόνος, καθώς στο πλάι του στέκει τόσο η Παναγία η Πατριώτισσα, οσο και ο Μητροπολίτης Μοζαμβίκης:

 

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Παντάνασσας στο Πεντάγωνο, εψάλλησαν χθες παρασκευή 27 Φεβρουαρίου οι πρώτοι χαιρετισμοί κατά την υποδοχή της μοναδικής σημειολογικής και συμβολικά εικόνας, της Παναγίας “Ίνα ώσιν εν” της Πατριώτισσας (…) Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μοζαμβίκης (Πατριαρχείου Αλεξανδρείας) κ.Ιωάννης, ο Δ/ντης της Στρατιωτικής Δ/νσης Ιερέων του ΓΕΣ Συνταγματάρχης π.Νικόλαος Γουρδούπης και ο Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης π.Γεώργιος Αλευράς. (πηγή)

 

inaosien-7

 

inaosien-9

 

Τουρκάκια θα σας πρότεινα να το ξανασκεφτείτε αυτό που πάτε να κάνετε, πριν είναι αργά.

Best of internet