Quantcast
THE STREAM

Kάθε φορά που ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ ο Χριστούλης κλαίει (και τώρα υπάρχουν αποδείξεις για αυτό)

Εκκλησία στην ορεινή Κορινθία είχε οικονομικά στενέματα και βρήκε τη λύση


THE NEWSROOM · 18 Φεβρουαρίου 2015

Σοκ! Δέος!! Ρίγη συγκίνησης, καθώς σήμερα διαβάσαμε στο πάντα αποκαλυπτικό pentapostagma.gr, ότι στην ορεινή Κορινθία εντοπίστηκε εικόνα του Χριστού που δακρύζει ασταμάτητα από την 25η Ιανουαρίου, ημέρα των εκλογών και μετά.

 

ihsous1

 

Σήμερα 12-02-2015 Πήγα στον Ασπρόκαμπο στον άγιο Νικόλαο !!! Ο Εσταυρωμένος ! (ο Ιησούς χριστός επάνω στον Σταυρό) τρέχει Δάκρυα Μύρο!!! αυτό ξεκίνησε απο της 25-01-2015 ο θόλος της εκκλησίας είναι απο μασίφ μπετό και από πάνω έχει κεραμίδια ! καμία υγρασία δεν υπάρχει στον θόλο το ειδα με τα μάτια μου! επίσης ο Ιησούς ! είναι σε ξύλο τριακοσίων χρόνων !!! και βαμμένο! ο Μύρος τρέχει απο τα μάτια του Ιησού!!! έως και τα καρφιά τον ποδιών του και εκεί σταματάει στο δάπεδο δεν τρέχει……. ο χώρος έχει εξαερισμό ! ανοικτή πόρτα και παράθυρο! (πηγή)

 

 

ihsous2

Κορίνθιος Ιησούς: πιο γραμμωμένος από τον μέσο συντάκτη του Luben

 

 

ihsous3

klaiw!!!

 

 

Το πράγμα φαίνεται σοβαρό:

Οπως γράφει η Espresso, αρκετοί από τους κατοίκους του χωριού περιφρουρούν πλέον με βάρδιες το ιερό της εκκλησίας και διαμηνύουν ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να μετακινήσει τον Εσταυρωμένο για οποιονδήποτε λόγο, ούτε καν για να εξεταστούν τα «δάκρυα» από τους επιστήμονες! (πηγή)

 

 

Ιστορίες με εικόνες/αγάλματα που “δακρύζουν” είναι γνωστές εκτός απο την Ορθόδοξη και στην Καθολική εκκλησία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το θαύμα της Παρθένου που αιμορραγούσε, στο South Park:

 

 

 

Best of internet