Quantcast
THE STREAM

ΟΧΙΙΙΙΙΙ: η ΟΑΚΚΕ μόλις ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει σε αυτές τις εκλογές!

Το τρολοκόμμα της καρδιάς μας έλιωσε κάτω από την μπότα του Βλαντιμίρ Πούτιν


THE NEWSROOM · 2 Ιανουαρίου 2015

oakke-large

Τα καφάο των δρόμων νιώθουν ήδη γυμνά και τουρτουρίζουν. Οι εργαζόμενοι που είχαν σκοπό να κάνουν απεργίες γελούν χαιρέκακα και ετοιμάζονται να τσακίσουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας – και ρωσόδουλοι Ρώσοι ρώσικων συμφερόντων απεργάζονται σκοτεινά ρωσοκίνητα σχέδια εκρωσισμού της ρώσικης αποικίας των Βαλκανίων… γιατί η ΟΑΚΚΕ, η Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ, ανακοίνωσε σήμερα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της πως λόγω οικονομικών δυσκολιών δεν δύναται να κατεβάσει ψηφοδέλτια στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου:

 

Οι προ­βο­κα­τό­ρι­κες η­γε­σί­ες κυ­βέρ­νη­σης και α­ντι­πο­λί­τευ­σης πά­νε τη χώ­ρα για άλ­λη μια φο­ρά σε πρό­ω­ρες ε­κλο­γές. Αυ­τές οι ε­κλο­γές έρ­χο­νται σε μί­α πε­ρί­ο­δο που βρί­σκει πε­ρισ­σό­τε­ρο φθαρ­μέ­να α­πό πο­τέ τα κλασ­σι­κά κυ­βερνη­τι­κά κόμ­μα­τα της ΝΔ και του ΠΑ­ΣΟΚ που έ­χουν συγκε­ντρώ­σει, και δί­καια, τη με­γά­λη δυ­σα­ρέ­σκεια του λα­ού για τα δει­νά που περ­νά­ει σή­με­ρα. Ε­πί­σης, πο­τέ άλ­λο­τε αυ­τά τα κόμ­μα­τα δεν ή­ταν τό­σο υ­πο­ταγ­μέ­να στους ρω­σό­δου­λους που έ­χουν ε­γκα­τα­στα­θεί στην η­γε­σί­α τους τα τε­λευ­ταί­α χρό­νια με­τά α­πό αλ­λεπάλ­λη­λες και πραξι­κο­πη­μα­τι­κές εκ­κα­θα­ρί­σεις και πο­τέ δεν ή­ταν πιο διαβρω­μέ­να α­πό την ι­δε­ο­λο­γι­κο­πο­λι­τι­κή γραμ­μή του σο­σιαλ­φα­σι­σμού. Έ­τσι τώ­ρα ε­τοι­μά­ζε­ται να α­να­λά­βει κυ­βερ­νη­τι­κό ρό­λο έ­να κόμ­μα, που δεν έ­χει α­πλά έ­ναν σο­σιαλ­φα­σί­στα και ρω­σό­δου­λο αρ­χη­γό ό­πως η ΝΔ και το ΠΑ­ΣΟΚ, αλ­λά τέ­τοια εί­ναι σχε­δόν ό­λα τα η­γε­τι­κά στε­λέ­χη του και τα πε­ρισ­σότε­ρα με­σαί­α στε­λέ­χη του. Η Ο­ΑΚ­ΚΕ δεν θα συμ­με­τέ­χει σε αυ­τές τις ε­κλο­γές λό­γω του δυ­σβά­σταχτου οι­κο­νο­μι­κού βά­ρους. (πηγή)

 

 

Αν είσαι πάρα πολύ συνωμοσιολόγος η ΟΑΚΚΕ είναι πράκτορες/προβοκάτορες/ασφαλίτες – αλλά, αν εκτιμάς την πολιτική ψυχεδέλεια, είναι το κόμμα-μπιζουδάκι που αγαπάς όσο κανένα άλλο.

Με τις τεράστιες αφίσες που κυκλοφορεί κάθε τόσο ως εφημερίδες τοίχου, η ΟΑΚΚΕ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις θέσεις της από κάθε άλλο κόμμα της αριστεράς (και όχι μόνο), σε κάθε, μα κάθε ζήτημα: η μαρξιστική φλυαρία έρχεται και κάθεται πάνω σε μια ολοκληρωτικά παλαβή ιδεολογική γραμμή η οποία ανακαλύπτει τσάτσους της Ρωσίας πίσω από τα πάντα, θέτει ως βασικότερη αρχή για την έλευση του κομμουνισμού το να μην γίνονται ποτέ απεργίες, και δεν παύει ούτε στιγμή να επιμένει πόσο παρεξηγημένος γλυκουλίνος/αρκουδάκι του καζολίν ήταν ο Νίκος Ζαχαριάδης.

 

hqdefault

Ο Γραμματέας του κόμματος Ηλίας Ζαφειρόπουλος, σε ένα διάλειμμα ανάμεσα στα ηλεκτροσόκ και τα παγωμένα μπάνια

 

 

Από το 0,05% (και την 39η θέση σε 44 κόμματα) των περσινών ευρωεκλογών μέχρι σήμερα, η ΟΑΚΚΕ πρόλαβε να αποδείξει με επιχειρήματα πως Ρώσοι πράκτορες έκαψαν την Athens Voice, πως πίσω από τον Ρωμανό βρίσκεται η Χρυσή Αυγή και πως, επειδή YOLO, η Μέρκελ είναι πράκτορας του Πούτιν!

 

 

 

hqdault

 

 

oakke_414x290

 

 

oakkenyud9z

 

Για τους αληθινά μερακλήδες προτείνουμε ως περαιτέρω βιβλιογραφία/τζάμπα μαστούρα τα εξής:

Ανακοίνωση ΟΑΚΚΕ για την κουτουλιά του Ζιντάν

Ένα ολοκληρωτικά απρόκλητο πέσιμο της ΟΑΚΚΕ στον Κολοκοτρώνη

Πώς και γιατί οι Ρώσοι έβαλαν τον Μπουγαϊδη να βάλει αυτογκόλ

Και η αποκάλυψη πως το Ρωσόδουλο κατεστημένο βρισκόταν πίσω από τη διώξη του γιατρού με το κότερο, τον Ρουβά και τις κόκες (σελίδα 7)

 

 

hqdeult

φυσικά

 

Best of internet