Quantcast
THE STREAM

Θέλεις να δεις τον Υπουργό Δικαιοσύνης δίπλα σε αφίσα του Tupac με πεντάφυλλο;

Φυσικά και θες


THE NEWSROOM · 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου επισκέφτηκε χτες τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας, σε μια εθιμοτυπική κίνηση που συνηθίζεται κάθε Χριστούγεννα, από τον εκάστοτε Υπουργό Δικαιοσύνης.

 

images.watchit.gr

 

Μόνο που φέτος δεν είναι μια χρονιά σαν τις άλλες.

Και ο Δεκέμβρης του 2014 δεν είναι ένας μήνας σαν όλους τους άλλους. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή έχουν ψυχεδελέψει τόσο πολύ, που ακόμα και ρουτινιάρικες χειρονομίες σαν την επίσκεψη ενός υπουργού κάπου, έχουν άκυρα αποτελέσματα.

 

Παράδειγμα;

 

Αυτό το στιγμιότυπο του γιου ταγματασφαλίτη και τιμωρού των γκέι Χαράλαμπου Αθανασίου:

 

athanasiou-fulaψψkes-aulona

 

B5JmCm5IQAMSrY9

Στην κατάμεστη αίθουσα των φυλακών, η διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, ο μαέστρος Θεόδωρος Ορφανίδης και τα μέλη της ορχήστρας «Orchestra mobile» ενημέρωσαν τον κ. Αθανασίου για το πρόγραμμα της συναυλίας.

Αμέσως μετά η κ. Θεοδώριδου ερμήνευσε κλασσική μουσική και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Μάλιστα, σε ένα από τα βαλς η σοπράνο κάλεσε σε χορό έναν από τους κρατούμενους, ο οποίος ανταποκρίθηκε. Η κίνησή της σοπράνο παρέσυρε και τις υπόλοιπες γυναίκες της ορχήστρας οι οποίες χόρεψαν με κρατουμένους. (πηγή)

 

Κτήνη! Παιδιά είναι αυτά που βασανίζετε!!! Δεν έχετε στάλα ανθρωπιάς μέσα σας; Δεν φτάνει που είναι πίσω από κάγκελα φυλακής, πρέπει να ακούσουν και σοπράνο;;;; Ούτε στο Γκουαντάναμο δεν γίνονται αυτά, γαμώ την ψυχή σας κανίβαλοι.

 

 

Αν όμως το να χορεύει βαλς είναι εύκολο για τον μεγαλωμένο στα κονσερβατουάρ της Βιέννης Αθανασίου, η ξενάγησή του στα κελιά τον έφερε σε κάπως πιο άβολο περιβάλλον:

 

athanasiou-fulakes-aulona

 

B5JmWDVIcAApFts

Τούμπα!

Αλβανία!

Μπομπ Μάρλεϊ!

Τούπακ!

Δύο πεντάφυλλα κι ένας ράσταμαν με μπαφάκι στο στόμα!

Μια Παναγία, ένας Χριστός

κι ένας δεξιάρας Υπουργός Δικαιοσύνης στη μέση!

 

 

Δεκέμβρης 2014: τότε που τα πράγματα έπαψαν να βγάζουν νόημα

 

 

 

Best of internet