Quantcast
THE STREAM

Το νέο «Bond» έχει τον Κρίστοφ Βαλτς, τη Μπελούτσι, τον Μοριάρτι και ένα πολύ λάθος αυτοκίνητο

Photos, gifs και όλες οι λεπτομέρειες από την παρουσίαση της ταινίας


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2014

Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες (“American Beauty”, “Skyfall”) έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου με όλες τις λεπτομέρειες για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ.

 

James Bond 'Spectre' film photocall, London, Britain - 04 Dec 2014

 

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, αυτή θα ονομαζεται “Spectre” και, εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα συμμετέχουν ο Κρίστοφερ Βαλτς, ο Άντριου Σκοτ (Μοριάρτι του τηλεοπτικού “Sherlock”), ο Ντέιβ Μπατίστα (ο ντουλάπας Ντραξ του “Guardians of the Galaxy”) – ενώ τα κορίτσια θα είναι η Λέα Σεϊντού από τη “Ζωή της Αντέλ” και η αγαπημένη μας Μόνικα Μπελούτσι.

 

662a17d8-e6b2-49c0-bc4e-d625b4c231e4-620x372

 

 

christoph-waltz-james-bond

 

 

dd

 

 

ss

 

 

url

 

Οι φαν των πιο κλασικών εποχών του Μποντ σίγουρα ενθουσιάστηκαν με το όνομα της νέας ταινίας, αφού “Spectre” (“Φάσμα”) ήταν το όνομα της εγκληματικής οργάνωσης την οποία είχε αναλάβει να σταματήσει ο Μποντ από το “Thunderball” του 1965 και για κάμποσες ταινίες έπειτα.

 

JAMES BOND: THUNDERBALL

 

Οι κληρονόμοι ενός παλιότερου παραγωγού ταινιών Μποντ κρατούσαν τα δικαιώματα χρήσης του “Φάσματος” (ως όνομα και ως οργάνωση) και μόλις πέρσι οι δημιουργοί του σύγχρονου Μποντ τα αγόρασαν.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Γουόλτς θα επαναλάβει το ρόλο του Ελληνοπολωνού αρχι-κακού Ερνστ Σταύρο Μπλόφελντ, σατανικού εγκέφαλου πίσω από το “Spectre”, ο οποίος θέλει να κυριαρχήσει στον πλανήτη – και τον οποίο βέβαια στην ορίτζιναλ μορφή του τον έχει κάψει οριστικά ο Όστιν Πάουερς αφού ήταν έτσι:

film-on-ne-vit-que-deux-fois12

Ο Ντόναλτ Πλέζενς ως Μπλόφελντ στο “Ζεις Μονάχα Δυο Φορές” (1967)

 

 

Επειδή μετά από 23 ταινίες τα “Μποντ” είναι ένα πανίσχυρο εμπορικό όνομα, αντιμετωπίζονται απολύτως λογικά από τους παραγωγούς τους και ως ένα mall στο οποίο χαζεύεις βιτρίνες. Για αυτό ο Μέντες σήμερα εκτός από το καστ παρουσίασε και το αυτοκίνητο της ταινίας, το οποίο είναι αυτή η πεντάμορφη Aston Martin DB10:

james-bond-car

 

Αν όμως αυτό είναι το ιδανικό αυτοκίνητο στο οποίο θα φανταζόσουν τον Μποντ, ποιο θα ήταν το λιγότερο ταιριαστό;

Σκέψου πως είσαι ένας τύπος με μούρη σαν αμυντικό χαφ της Μίλγουολ, ξέρεις να σκοτώνεις με χίλιους τρόπους και κουβαλάς όπλο ακόμα και στην τουαλέτα: ποιο θα ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο που θα οδηγούσες, ακόμα κι αν εξαρτιόταν η ζωή σου από αυτό;

 

beclkaqsskrjruxhun20

Μήπως αυτό;

 

Ναι, επειδή μίλησε το χρήμα, στο “Spectre” θα υπάρχει σκηνή με τον Τζέιμς Μποντ να οδηγάει Fiat 500 σαν ΠΑΣΠ-ίτισα!

 

 

Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε Λονδίνο, Ρώμη, Μέξικο Σίτι, Μαρόκο και στις ‘Αλπεις και αναμένεται στους κινηματογράφους τον επόμενο Νοέμβριο.

 

Best of internet