Quantcast
THE STREAM

Ευρωπαίοι τζιχαντιστές παρατάνε τον ISIS επειδή τους χώνουν σε αγγαρείες και δεν βρίσκουν να φορτίσουν το iPod

Το να κόβεις κεφάλια Χριστιανών τελικά έχει και τις δυσάρεστες πλευρές του


THE NEWSROOM · 2 Δεκεμβρίου 2014

ISIS: πωρωμένοι ισλαμιστές που κόβουν κεφάλια άπιστων με μεγάλο κέφι και ορκίζονται οτι θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος. Αποφασισμένα αρρωστάκια που κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να σταματήσει και καμία αναποδιά να λυγίσει.

 

‘Η μήπως όχι;

 

isis1

 

Ένα από τα σημαντικά προπαγανδιστικά όπλα των ισλαμιστών, είναι η ενίσχυση τους απο νέους/νέες απο τη Δύση, κατά βάση παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών που φεύγουν απο τα σπίτια τους για να κόψουν κεφάλια Κούρδων και χριστιανών στη Συρία. Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail όμως, κάποιοι το μετανιώνουν γρήγορα.

 

2387057A00000578-2855780-The_brothers_had_photos_of_the_terror_camp_training_schedule_and-1_1417515892485

Ημερήσιο πρόγραμμα σε στρατόπεδο εκπαίδευσης ισλαμιστών.

 

Η παραπάνω φωτογραφία είναι απο τα κινητά των αδελφών Μοχάμεντ και Αμζά Αβάζ, οι οποίοι έγιναν οι πρώτοι Αγγλοι πολίτες που καταδικάζονται σε φυλάκιση επειδή πέρασαν εκπαίδευση σε στρατόπεδο ισλαμιστών στη Συρία. Ο Μοχάμεντ έστελνε παραπονιάρικα sms στη κοπέλα του ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το κινητό του κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης και οτι κλαίει μόνος τα βράδια όταν σκέφτεται ότι μπορεί να μην ξαναβρεθούνε.

 

isis

 

“Εχω μπουχτίσει τελείως. Το ipod μου δεν δουλεύει εδώ. Πρέπει να γυρίσω σπίτι”, ανέφερε νεαρός Γάλλος μουσουλμάνος σε εξίσου κλαψιάρικο sms προς τους γονείς του. “Έρχεται χειμώνας και η κατάσταση δυσκολεύει. Το μόνο που με βάζουν να κάνω είναι να πλένω ρούχα”, έγραψε ένας άλλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας αδιευκρίνιστος αριθμός Γάλλο-μουσουλμάνων πολιτών που ταξίδεψαν σαν εθελοντές στη Συρία, είναι σε επαφή με δικηγόρους στη Γαλλία προκειμένου να κανονίσουν την επιστροφή τους.

 

 

140704-isis-music-cover-10a_31d581ed0a8c52e5a780b47e622d1d77

 

Ίσως η πιο χαρακτηριστική ιστορία είναι αυτή του νεαρού Ινδού Αρίμπ Ματζίντ, ο οποίος μετακόμισε στο Ιράκ τον Μάιο προκειμένου να εντρυφήσει στα μυστικά του ιερού πολέμου.

Προς μεγάλη του απογοήτευση, τα καθήκοντα του ήταν να κουβαλάει νερό για τους υπόλοιπους και να καθαρίζει τουαλέτες. Την Παρασκευή που μας πέρασε, ο Αρίμπ επέστρεψε στην Ινδία και συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βομβάης. “Δεν υπάρχει κανένας ιερός πόλεμος, ούτε ακολουθούνται οι διδαχές του Κορανίου”, δήλωσε στις αρχές.

 

532

 

Τιτίκες λοιπόν οι φανατικοί ισλαμιστές; Μήπως η λύση για όσους θέλουν να γίνουν τζιχαντιστές, αλλά όχι σκουπάνθρωποι, είναι να βάλουν κάνα βυσματάκι πριν ταξιδέψουν μέχρι τη Συρία;

Εδώ εμάς στον ελληνικό στρατό κάτι μέρες ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΠΡΟΓΕΥΜΑ.

Best of internet