Quantcast
THE STREAM

ΗΔΟΝΙΣΤΕΙΤΕ: η Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει (επιτέλους) στην τηλεόραση!

Η Βίκυ Μιχαλονάκου των κουλτουριάρηδων είναι ξανά εδώ, με 200% περισσότερο duckface


THE NEWSROOM · 1 Δεκεμβρίου 2014

Σε ένα θαυμάσιο νέο για όσους θέλουν την τηλεόρασή τους ζουζουνιάρικη, η χτεσινή “Real News” αμόλησε τη βόμβα:

 

Η γνώστη παρουσιάστρια Βίκυ Φλέσσα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ, με ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα έχει τίτλο «Οι λέξεις φταίνε». (paraskhnio.gr)

 

hεεqdefault

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τηλεπαιχνίδι θα βασιστεί πάνω στο ιδιαίτερα γκρούβι φορμάτ του πανάρχαιου “Ομιλείτε Ελληνικά”, με τις γνωστές εκρήξεις, θεότρελες καταδιώξεις και συμπαρουσιάστριες με μπικίνι που είχε και η ορίτζιναλ εκπομπή.

 

Στην παρουσίαση, γνωστή κομμουνίστρια την εποχή που έσπαγε πέτρες σε ξερονήσι

 

Επειδή φυσικά ένα τηλεπαιχνίδι με 4-5 τύπους να μιλάνε καθιστοί δεν είναι απλή υπόθεση, ήδη τα ποσά που ακούγονται για την παραγωγή είναι ιδιαίτερα μπαμπάτσικα:

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα REAL, το τηλεπαιχνίδι εγκρίθηκε αρχικά στα τέλη Αυγούστου από τη διοίκηση Μακρυδημήτρη – Μορώνη για 16 επεισόδια με κόστος 9.980 ευρώ έκαστο, χωρίς όμως να προχωρήσει σε υπογραφή σύμβασης.

Η εν λόγω παραγωγή επανεξετάστηκε από το νέο Δ.Σ. με πρόεδρο τον Πέτρο Μάη, το οποίο αύξησε τα επεισόδια σε 24 και το κόστος σε 11.122 ευρώ (συνολικά 267.000 ευρώ). (toxwni.gr)

 

 

Ναι ΟΚ τριακόσια χιλιάρικα είναι πολλές συντάξεις, άλλα είναι ένα τιποτένιο τίμημα μπροστά στο να έχεις μια ολοκαίνουρια δημόσια τηλεόραση, στην οποία σε αντίθεση με την παλιά αμαρτωλή ΕΡΤ δεν θα κάνουν πλέον εκπομπές μηδενικής τηλεθέασης τσάτσοι βυσματίες της κάθε κυβέρνησης.

 

 

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΧΑΡΑΜΠΙΔΗΣ

 

url

 

1

 

 

Όπως και να ‘χει, οι λάτρεις του ωραίου ξεκουμπωνόμαστε και αράζουμε στον καναπέ μας να απολαύσουμε ακόμα μια σειρά επικά αμήχανων τηλεοπτικών στιγμών όπου ο καλεσμένος δεν θα ξέρει αν θα πρέπει να απαντήσει στο Βικάκι ή να της πιάσει το μπούτι επειδή του την πέφτει στα ίσα.

 

hqdefault

 

hqdault

 

ANEho

 

 

Και βέβαια, όσο ζούμε θα ελπίζουμε για το comeback που μόνο με αυτό του Μάικλ Τζόρνταν θα μπορεί να συγκριθεί αν ποτέ γίνει:

 

rl

 

 

Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε εδώ τί εστί Βίκυ Φλέσσα:

 

Best of internet