Quantcast
THE STREAM

Αχαΐα: Τα διόδια που λειτουργούσαν κανονικά με την πυρκαγιά ακριβώς δίπλα είναι το πιο ΕΛΛΑΔΑ σκηνικό του 2023

Θα είναι σαν Mad Max αλλά θα πληρώνεις διόδια


THE NEWSROOM · 24 Ιουλίου 2023

Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που είναι τόσο «μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά» (φωνή αφηγητή: «δε συμβαίνουν όντως μόνο στην Ελλάδα») που αδυνατείς να πιστέψεις ότι συμβαίνουν όντως. Αυτό σκεφτήκαμε όταν διαβάσαμε την πρώτη καταγγελία για τα διόδια στην Κορίνθου – Πατρών:

Όπως θα έχετε δει, χτες ξέσπασε άλλη μία επικίνδυνη πυρκαγιά στο Δερβενάκι Αχαΐας, μεταξύ Αιγίου και Διακοπτού. Προς το παρόν φαίνεται να βρίσκεται σε ύφεση, αλλά χτες η κατάσταση ήταν τελείως διαφορετική:


Λίγες ώρες νωρίτερα από το βίντεο που βλέπετε, η φωτιά σε κάποια σημεία είχε πλησιάσει τον αυτοκινητόδρομο δίπλα στα διόδια, αλλά αυτά φαίνεται ότι λειτουργούσαν κανονικά. Όπως αναφέρει το ποστ της συγκεκριμένης πολιτικής συλλογικότητας:

«Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μας, οι εικόνες είναι αυτές. Οι φωτιές ορατές στις πλαγιές των δρόμων, οι ουρές στα διόδια πυκνές και οι εργαζόμενοι/Ες σε αυτά με μάσκες πίσω από τα ταμεία.»
Είναι δυνατόν; Όπως φαίνεται, μάλλον είναι;

Στη συνέχεια προέκυψαν κι άλλα στοιχεία. Εκτός από το απίστευτο θέαμα του κόσμου πληρώνει διόδια με τα Σινούκ να πετάνε από πάνω, το επιβεβαίωσε και η εργαζόμενη εκεί:

Τόσο ωραία κουβούκλια όμως, κρίμα δεν είναι να μη λειτουργούν;

Best of internet