Quantcast
THE STREAM

Λος πούλος από τις εκλογές και το κόμμα της Λατινοπούλου μετά από προσφυγή Μπογδάνου

Μαλλιά κουβάρια η φάση στον εξωκοινοβουλευτικό πατριωτικό χώρο


THE NEWSROOM · 28 Απριλίου 2023

Πολυβόλο οι εξελίξεις από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής ακροδεξιάς, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ένα 24ωρο μετά το πιστόλι που έφαγε από τον Άρειο Πάγο το κόμμα των Κ. Μπογδάνου – Π. Εμφιετζόγλου, ήρθε το δεύτερο πιστόλι στον ίδιο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» έφαγε κι αυτό με τη σειρά του άκυρο με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου, το οποίο συνεδρίασε μετά από προσφυγή του κ. Μπογδάνου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η ονομασία του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» ήταν δική του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πολύ πρόσφατα οι Λατινοπούλου – Μπογδάνος ήταν ως πρόσφατα συμπολεμιστές στο ίδιο κόμμα, μέχρι την εκπαραθύρωση της πρώτης από τον δεύτερο. Μην αγχώνεστε, η Λατινοπούλου υποσχέθηκε ότι θα κατέβει στις δεύτερες – επαναληπτικές εκλογές (μην μελαγχολήσουν οι ηλικιωμένοι που έπεισε τις προάλλες):

Πιο πριν, τα δύο αθώα θύματα του Αρείου Πάγου ήταν συμπολεμιστές και με τους ΚρανιδιώτηΤζήμερο στην «Εθνική Δημιουργία».Ο Μπογδάνος κατέθεσε προσφυγή και εναντίον τους αλλά αυτή απορρίφθηκε. Προς το παρόν, ο Κρανιδιώτης θριαμβολογεί ως νικητής του ακροδεξιού Battle Royale:

Αυτό μάλιστα κυρίες και κύριοι, είναι content.

 

Best of internet