Quantcast
THE STREAM

Με διαγραφή Λατινοπούλου από Μπογδάνο συνεχίζεται το μαλλιοτράβηγμα στην ακροδεξιά πολυκατοικία

Δυστυχώς, ο δεύτερος Εμφύλιος γίνεται μεταξύ εθνικοφρόνων


THE NEWSROOM · 14 Μαρτίου 2023

Αν μη τι άλλο, είναι ένας χώρος που δε σταματάει ποτέ να προσφέρει πολιτικό ποπ κορν. Μετά το επίσης εξαιρετικά χορταστικό διαζύγιο στο Twitter του πρώην βουλευτή της ΝΔ με τους Κρανιδιώτη και Τζήμερο, έχουμε νέο καυγά, αυτόν μεταξύ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Η αφορμή (σύμφωνα με τον βουλευτή) ήταν η απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. με το οποίο κατεβαίνει ο Κ. Μπογδάνος να αποδεχτεί την πρόταση της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές (ναι δεν έχουμε ιδέα ποιος είναι αυτός). Όπως όλα δείχνουν, η μέχρι τώρα αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν ψήθηκε με τη φάση, οπότε διαγράφηκε χωρίς πολλά πολλά.

Όπως λέει το επίμαχο σημείο της ανακοίνωσης που ανέβασε ο Μπογδάνος:

«Στελέχη, υποψήφιοι, η συστατικά κόμματα, που δεν αποδέχονται την κατά πλειοψηφία 9-1 του κορυφαίου οργάνου του κόμματος, αναστέλλουν τη συστράτευσή τους με την ΠΑΤΡΙΔΑ.»


Η μάλλον όχι ψημένη με τη φάση Αφροδίτη Λατινοπούλου προσπάθησε να σχολιάσει στο σχετικό ποστ, αλλά σύμφωνα τουλάχιστον με την ίδια, λογοκρίθηκε από τον κ. Μπογδάνο. Μάλιστα, σε πρόσφατο story τον κατηγορεί ότι της διέγραψε το σχόλιο γιατί θα της έτρωγε τα likes:

«ίσως και γιατί τα like του σχολίου μου θα ξεπερνούσαν τα like της ανακοίνωσής του.»

Είναι πράγματα αυτά, Ελληνίδα να ντουφεκάει Έλληνα;

Best of internet