Quantcast
THE STREAM

Αθηνοτσολιάδες χαρακτήρισε τους μαθητές του Άργους ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής

Οι επιτήδειοι 16χρονοι καταναλωτές χάλασαν όλο τους το χαρτζιλίκι στα μαγαζία της Ερμού


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2017

Από 16χρονα πιτσιρίκια διακυβεύβεται η κίνηση της αγοράς φέτος στο Άργος, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο εμπορικός σύλλογος της περιοχής. Τα λαγωνικά του συλλόγου κατέγραψαν καρέ -καρέ τις κινήσεις των ασυνείδητων μαθητών, οι οποίοι σπατάλησαν όλο τους το χαρτζιλίκι σε μαγαζιά της ΕΡΜΟΥ, αντί να προτιμήσουν τα αργίτικα εμπορεύματα.

Επειδή, όμως, οι έμποροι της περιοχής δεν είναι τίποτα μαλάκες που τρώνε σανό, αποφάσισαν να γράψουν ένα τραμπούκικο γράμμα για να ξεμπροστιάσουν τα μούλικα από το 2ο Λύκειο Άργους που πήγαν στην πρωτεύουσα και το έριξαν στο shopping.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση.

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους , τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της “εκπαιδευτικής” εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας “εκπαιδευτικής” εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη ποια ”ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ” εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα.»

Δεν μπλέκεις με εμπορικό σύλλογο Άργους.

Best of internet