Quantcast
THE STREAM

Γιαγιά βγήκε να γιορτάσει τα 94 χρόνια ζωής και βρέθηκε σε μπατσικό

Η γυναίκα αντιστάθηκε σκληρά μέχρι να την κάνει από το γηροκομείο που έμενε αλλά η αστυνομία τα κατάφερε τελικά


THE NEWSROOM · 16 Δεκεμβρίου 2017

Πιο ήσυχη μπορούν να κοιμούνται οι πολίτες μιας μικρής πόλης στη Φλόριντα των ΗΠΑ, μετά τη σύλληψη μιας επικίνδυνης 94χρονης γυναίκας. Δυο μέρες πριν σβήσει τα 94 κεράκια της, οι αστυνομικοί μπουζούριασαν τη Χουανίτα Φιτζέραλντ και την έστειλαν φυλακή.

To έγκλημα της 94χρονης γυναίκας ήταν πως αρνήθηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμά της σε έναν οίκο ευγηρίας μετά την έξωση που της έγινε, ενώ ο λόγος για την έξωση ήταν πως δεν πλήρωνε το νοίκι της σύμφωνα με τοπικό μέσο. Η διεύθυνση του οίκου κατηγόρησε τη Φιτζέραλντ την Τετάρτη πως αρνείται να εγκαταλείψει το διαμέρισμά της στο National Church Residences’ Franklin House και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους άντρες του αστυνομικού τμήματος της μικρής πόλης Eustis, η Φιτζέραλντ αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές των αστυνομικών να βγει έξω. Τους είπε μάλιστα με απίστευτο θράσος πως “Αν δε με πάρετε σηκωτή, εγώ δε φεύγω από δω“, σύμφωνα με την αναφορά του τμήματος που έλαβε η εφημερίδα Miami Herald.

Η αναφορά συνέχισε πως “Στη Χουανίτα Φιτζέραλντ η έξωση είχε γνωστοποιηθεί πολύ πριν εκτελεστεί σήμερα. Όσο βρισκόταν εκεί, ζητήθηκε πολλές φορές από τη Χουανίτα να αποχωρήσει και της είχε γίνει γνωστό πως κάνει παράνομη κατάληψη και πως δε μπορεί να μείνει πια σε αυτό το μέρος.”

Καθώς μάλιστα οι εξυπηρετικοί αστυνομικοί προσπάθησαν να τη συνοδεύσουν προς τα έξω,  σύμφωνα με την αναφορά η 94χρονη “εσκεμμένα γλίστρησε από την καρέκλα και έπεσε στο πάτωμα“, ενώ σε κάποιο σημείο άρπαξε και τα γυαλιά ενός από τους αστυνομικούς.

Τελικά, η μικροσκοπική γυναίκα συνοδεύτηκε έξω από το κτήριο και μετά με ένα περιπολικό ως την φυλακή της κομητείας, ενώ της απαγγέλθηκαν και κατηγορίες. Πρέπει να σημειωθεί ότι η αστυνομία ήταν τόσο ευγενική που πήρε το ρίσκο να μην της βάλει χειροπέδες.

Ο οίκος ευγηρίας προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να φύγει, αλλά η Φιτζέραλντ αρνήθηκε, όπως αρνήθηκε και τη βοήθεια από περίπου 11 υπηρεσίες. Η περιουσία της όπως καταγράφηκε στη φυλακή περιλαμβάνει ένα πορτοφόλι, μια τσάντα και ένα μπαστούνι.

(πηγή)

Best of internet