Quantcast
THE STREAM

Βρετανός ακροδεξιός ηγέτης ομολογεί πως δεν περνάει καλά μετά το Brexit

Ο εθνικιστής πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ ζορίζεται τόσο πολύ στη ζωή του πλέον που σκέφτεται να πάει μετανάστης


THE NEWSROOM · 16 Δεκεμβρίου 2017

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα για τον ίδιο μετά το Brexit δηλώνει ο βρετανός ακροδεξιός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ. Ο πρώην αρχηγός και νυν ευρωβουλευτής του ρατσιστικού και εθνικιστικού UKIP, το οποίο υποστήριξε με πάθος την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε πως έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις από τότε που έπαιξε βασικό ρόλο στο επιτυχημένο Brexit πέρσι τον Ιούνιο.

Σε μια συνέντευξή του με την έγκριτη εφημερίδα Daily Mail, ο εθνικιστής πολιτικός απαρίθμησε τα διάφορα δεινά που τον κατατρέχουν στην ζωή του στο Λονδίνο μετά από το σχίσμα με την ΕΕ. Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δε μπορεί να πάει στην παμπ χωρίς συνοδεία, πως έχει υποστεί βρισίδια, αυγά και βγαλμένα παξιμάδια από τις ρόδες του αμαξιού, πως ακόμη και τα τέσσερα παιδιά του δεν έχουν γλιτώσει το κράξιμο λόγω του επιθέτου τους, ενώ είπε πως έχει δεχτεί ακόμη και απειλές για τη ζωή του.

Ο ακροδεξιός Φάρατζ δήλωσε ακόμη πως είναι άφραγκος, παρότι ο ετήσιος μισθός του σαν ευρωβουλευτής πλησιάζει τις 90.000 λίρες, ενώ έχει κι άλλα έσοδα από τη δουλειά του σαν ραδιοφωνικός παραγωγός στο LBC και όχι μόνο. Ο Νάιτζελ είπε ακόμη πως τα πράγματα είναι τόσο άσχημα που σκέφτεται να πάει μετανάστης στις ΗΠΑ, πράγμα πολύ αστείο ομολογουμένως για έναν βρετανό εθνικιστή.

Ο Φάρατζ πάντως σχολίασε πως κοιτώντας πίσω δε μετανιώνει για τίποτε. Να πούμε κι εμείς τώρα ότι από όλους τους ανθρώπους του κόσμου να δώσουμε προτεραιότητα στο Νάιτζελ Φάρατζ, λίγο δύσκολο.

 

Farage dodges a flying egg alongside former UKIP leader Paul Nuttall. Christopher Furlong/Getty Images

 

Best of internet