Quantcast
THE STREAM

Χριστουγεννιάτικα θα στολιστεί και το μετρό της Θεσσαλονίκης…oh wait

Απαστράπτοντες γερανοί και μουσικούλα κάτω από τη γη


THE NEWSROOM · 15 Δεκεμβρίου 2017

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δήμος της Θεσσαλονίκης μάλλον θυμήθηκε ότι έχει ξεχάσει κάποιους ταλαίπωρους εργάτες κάτω από τη γη να σκάβουν για το μετρό. Έτσι, αποφάσισαν να τους κάνουν ένα δώρο για τις ηρωικές τους προσπάθειες σχεδιάζοντας κάτι που μοιάζει με χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Συγκεκριμένα, οι γερανοί δύο εργοταξίων θα φωταγωγηθούν σήμερα σε δύο εργοτάξια μετά μουσικής. Τα χριστουγεννιάτικα events στους σταθμούς «Συντριβάνι» και «Αγία Σοφία» θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν και οι κάτοικοι της πόλης για να πειστούν ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης δεν είναι ένα ακόμα hoax του ελληνικού ίντερνετ.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, σε περίπτωση που μένετε στη Θεσσαλονίκη και δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε Παρασκευή απόγευμα:

18.30: Φωταγώγηση του γερανού στο σταθμό «Συντριβάνι», υπό τους ήχους του συγκροτήματος «Batala Salonica». Κατόπιν, η  εορταστική πομπή διασχίζοντας την οδό Εγνατία, θα κατευθυνθεί στο σταθμό «Αγίας Σοφίας».

19.15: Φωταγώγηση του γερανού στο σταθμό «Αγίας Σοφίας». Ευχετήρια μηνύματα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παρά το φαντασμαγορικό του πράγματος, θα μπορείτε να απολαύσετε το θέμα τελείως δωρεάν.

Best of internet