Quantcast
THE STREAM

Ο Κώστης Μαραβέγιας δήλωσε πως κάνει στοχαστική ποπ σε περίπτωση που κάποιος νοιάζεται

Το ξέρουμε πως από εδώ και πέρα προσέχετε πολύ πριν καθίσετε σε κάποιο παγκάκι


THE NEWSROOM · 13 Δεκεμβρίου 2017

Με άλλο μάτι θα βλέπουμε από εδώ και πέρα τη μουσική του δημοφιλή υπερασπιστή παγκακιών, Κωστή Μαραβέγια. Ο γνωστός κριτικός του Voice έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στην εφημερίδα Βήμα, για όποιον τέλος πάντων ενδιαφέρεται να διαβάσει μια εκτενή συνέντευξη του Κωστή Μαραβέγια, στην οποία μιλάει επί παντός.

Ανάμεσα στα οποία κάνει και μια σημαντική ανακάλυψη για τη φύση της μουσικής του. Κι όμως αγαπητές φίλες και φίλοι, όσοι πιστεύατε πως ο Κωστής Μαραβέγιας προσπαθεί να είναι απλά χαρούμενα ενοχλητικός πέσατε έξω, γιατί ο ακριβής ορισμό της φάσης του είναι κάτι που κανείς μας δεν είχε αντιληφθεί.

Όπως δηλώνει ο ίδιος:

« – Η δική σας εικόνα πόσο σας απασχολεί; 
   – Στη μουσική που κάνω, που εγώ τη θεωρώ ποπ, δεν έχει σημασία η εικόνα του νέου και γυμνασμένου. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί έχω γλιτώσει τα γυμναστήρια. Πιστεύω στην επιμέλεια του εαυτού, στο να γίνουμε πιο γνωστικοί και στοχαστικοί. Αυτό το είδος μουσικής θα ήθελα να πιστεύω ότι κάνω: στοχαστική ποπ».
Παρότι δεν ξέρουμε αν ο Μαραβέγιας εννοεί πως θα το σκέφτεται πολύ ή πως ορίζεται από μη προβλέψιμες μαθηματικές ρουτίνες, αλλά σε κάθε περίπτωση από σήμερα και μετά θα βλέπουμε το The Voice με άλλο μάτι.

Best of internet