Quantcast
THE STREAM

Το πρώτο σατανιστικό γλυπτό της Αθήνας σας εύχεται καλά Χριστούγεννα

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα φιλοξενεί μόνιμα από εδώ και πέρα το πρώτο άγαλμα Νεφελίμ


THE NEWSROOM · 13 Δεκεμβρίου 2017

Ένα γλυπτό που θα ικανοποιήσει κάθε πιστό σατανιστή κοσμεί την είσοδο της Αθήνας εδώ και λίγες μέρες. Το γλυπτό PHYLAX του γλύπτη Κωστή Γεωργίου που θυμίζει λιωμένο άγγελο ή κάποιου είδους δαίμονα από πλαστελίνη εγκαταστάθηκε στην είσοδο της πόλης επί της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Το γλυπτό το οποίο στα χαρτιά συμβολίζει το Φύλακα – Άγγελο της πόλης έγινε με δαπάνη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου και της γυναίκας του Μαρίνας, σαν κίνηση εκτίμησης προς το Δήμαρχο της πόλης Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη. Η κατασκευή του έγινε πρώτα σε πηλό, για να δημιουργηθεί έπειτα το πραγματικό γλυπτό από χυτό μπρούντζο, το οποίο στη συνέχεια βάφτηκε κόκκινο στο χρώμα του φρέσκου αίματος από ανθρωποθυσία.

Η πρόχειρη μεταμφίεση του γλυπτού δεν κατάφερε να ξεγελάσει τους μάχιμους χριστιανούς ακτιβιστές της Ελεύθερης Ώρας:

“Ένα νέο «κουλτουριάρικο» γλυπτό -ξέρετε, από αυτά που ετοιμάζουν την έλευση της νέας (διαβολικής) τάξης πραγμάτων- κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε όχι όπου-όπου, αλλά στον ιστορικό Δήμο Παλαιού Φαλήρου, μπροστά στη θάλασσα, για να… φυλάει την πόλη (ποιος… ο «Σατανάς»!!!) και να «καλωσορίζει» τους ερχόμενους απ’ την πλευρά της θάλασσας!

Οι οποίοι, όταν προσεγγίζουν το Π. Φάληρο, αντί να αντικρίζουν ένα άγαλμα βγαλμένο μέσα από την τόσο ΠΛΟΥΣΙΑ ελληνική και χριστιανική μας ιστορία, κάποια ηρωική ή μαρτυρική μορφή του ελληνορθόδοξου γένους μας, θα βλέπουν πια ένα ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ, ένα «καλλιτεχνικό» έκτρωμα, μία ντροπή για την πόλη και για όλο τον Ελληνισμό… Ναι, καλά διαβάσατε, φίλες και φίλοι μας… “

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει και το τι είναι στην πραγματικότητα το γλυπτό αυτό:

“Τι αναπαριστά ακριβώς; Όχι φυσικά κάποιον «άγγελο» -όλοι οι άγγελοι της Πίστης μας απεικονίζονται με όμορφες ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ μορφές και κατάλευκα ρούχα!-, αλλά τον γνωστό ΝΕΦΕΛΙΜ «Μαλτσέχ» που προσκυνούν οι ανά τον κόσμο σατανολάτρες!!!

Μάλιστα το γλυπτό που αναπαριστά τον ΔΑΙΜΟΝΑ «Μαλτσέχ» είναι «ενδεδυμένο» σε χρώμα ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ, παραπέμποντας στις γνωστές απεικονίσεις του Διαβόλου, που είναι πάντα ζωγραφισμένος με βαθύ κόκκινο χρώμα… “

Eμείς πάντως από τη μεριά μας δηλώνουμε ενθουσιασμένοι που η σατανιστική θρησκεία τιμάται για πρώτη φορά με αυτόν τον τρόπο στην πρωτεύουσα. Πάντα τέτοια!

 

 

 

Best of internet