Quantcast
THE STREAM

H έννοια ghosting δε θα είναι ποτέ πια η ίδια μετά την ιστορία αυτής της Αγγλίδας

Η 27χρονη γυναίκα από το Μπρίστολ της Αγγλίας ζει καυτές στιγμές με παγωμένες οντότητες


THE NEWSROOM · 12 Δεκεμβρίου 2017

Μια όχι και τόσο καυτή ερωτική εξομολόγηση έκανε πρόσφατα μια γυναίκα από το Μπρίστολ της Αγγλίας. Η Amethyst Realm με το ομολογουμένως ενδιαφέρον όνομα δήλωσε σε πρωινή εκπομπή πως έχει εγκαταλείψει την ερωτική επαφή με τους άντρες για να κάνει σεξ με φαντάσματα, κάνοντας πράξη το κυριολεκτικό ghosting.

Μιλώντας για το βιογραφικό της με φαντάσματα στην εκπομπή This Morning, η 27χρονη γυναίκα δήλωσε μάλιστα πως τα τελευταία 12 χρόνια έχει πάει με 15 φαντάσματα, τα οποία είναι και καλύτερο στο κρεβάτι από τα άχρηστα αρσενικά. Η Realm, η οποία μιλάει ως ειδικός «σύμβουλος πνευματικής καθοδήγησης» και όχι σαν κάποια τυχαία, δήλωσε πως όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισε μια οντότητα στο σπίτι που είχε μετακομίσει με τον αρραβωνιαστικό της.

Εκεί έκανε τη γνωριμία της σέξι οντότητας, η οντότητα της μετέδωσε κάποια ενέργεια και το ένα έφερε το άλλο στο νέο σπίτι. Το πίτσι πίτσι με τη sexy οντότητα σε διπλό ταμπλό κράτησε για 3 χρόνια, μέχρι που την έπιασε στα πράσα ο αρραβωνιαστικός της, με αποτέλεσμα έκτοτε να συνεχίζει το tinder με φαντάσματα ανενόχλητη:

«Ξεκίνησε σαν ενέργεια και στη συνέχεια μετατράπηκε σε κάτι σωματικό. Ένιωσα πίεση στους μηρούς μου και μια αναπνοή στον λαιμό μου. Πάντα ένιωθα ασφαλής. Έχω κάνει σεξ με φάντασμα»

Mία άλλη έγκριτη ακαδημαϊκός έχει τις υποψίες της, ωστόσο. Η ερευνήτρια φαντασμάτων Αλεξάντρα Χόλζερ σχολίασε σκεπτικά τις δηλώσεις της Ρίαλμ:

«Οι άνθρωποι που αναφέρουν πως έχουν σεξουαλική επαφή με φαντάσματα αισθάνονται πίεση, ωστόσο, τα φαντάσματα δεν έχουν ζεστασιά. Όταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο, δημιουργούν ένα κρύο περιβάλλον»

To θέμα είναι ότι η έννοια ghosting δε θα είναι ποτέ πια η ίδια.

 

Best of internet