Quantcast
THE STREAM

Την μεταγραφή της Κομοτηνής στην Τουρκία χειροκρότησαν χιλιάδες οπαδοί της Κομοτηνής

Έπεσαν τα τσιμέντα με την υποδοχή του Τούρκου προέδρου στη Θράκη


THE NEWSROOM · 8 Δεκεμβρίου 2017

Mετά τη βαρετή συνάντηση με τον Τσίπρα, ο Έρντο αποφάσισε να κατευθυνθεί στο μέρος που θα γίνει η πραγματική φιέστα για την επίσκεψή του Toύρκου ηγέτη στην Ελλάδα. Η ακριτική Κομοτηνή και πιο συγκεκριμένα το τζαμί Κιρ Μαχαλλέ είναι ο τόπος που ο κόσμος πάρταρε σαν να μην υπάρχει αύριο με την άφιξη του Ταγίπ.

Η υποδοχή θύμισε εποχές πεσίματος τσιμέντων στην άφιξη των νέων μεταγραφών του Ολυμπιακού, καθώς η μουσουλμανική μειονότητα υποδέχθηκε με πάθος τον Ερντογάν, στρώνοντας κυριολεκτικά χαλιά για να περάσει. Εκτός από τα χαλιά, τον τούρκο πρόεδρο υποδέχτηκαν οι μουφτήδες από την Ξάνθη και την Κομοτηνή, ενώ μικρά παιδιά του πρόσφεραν λουλούδια και ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά του σαν να είναι ο Ριβάλντο.

O ίδιος ο Ερντογάν προσπάθησε να πάρει το πιο ενθουσιασμένο του βλέμμα για όλο αυτό, άσχετα που μάλλον γεννήθηκε μίζερος:

Eurokinissi

 

Υπήρχαν κάμποσα χαλιά για πληθώρα στυλ.

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Mιας και είπαμε για πληθώρα στυλ:

Eurokinissi

Ο Tαγίπ Ερντογάν έφθασε με αεροπλάνο από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη, όπου τον υποδέχθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. Μερικές δεκάδες αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει τη φιέστα για λόγους ασφαλείας δε μπόρεσαν να χαλάσουν το πανηγυρικό κλίμα.

Eurokinissi

 

Η αλήθεια είναι ότι οι μπράβοι δε μπόρεσαν να συμμετάσχουν ιδιαίτερα στους πανηγυρισμούς και έχουν απλά ύφος μπράβου:

Όχι ότι αυτό χάλασε την ατμόσφαιρα.

(πηγή)

 

Best of internet