Quantcast
THE STREAM

HΠΑ: Λευκή ιδιοφυΐα ανακαλύπτει ότι δεν είναι όλοι οι μαύροι φτωχοί

Η σοκαριστική ανακάλυψη έγινε σε αεροδρόμιο στην ουρά επιβίβασης πρώτης θέσης


THE NEWSROOM · 7 Δεκεμβρίου 2017

Είναι γνωστό σε όλους ότι τα αεροδρόμια βγάζουν τον χειρότερο εαυτό σε όλους τους ανθρώπους, ωστόσο συχνά παρατηρούνται μερικά περιστατικά για τα οποία δεν ευθύνεται το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο των αεροδρομίων, αλλά απλά το γεγονός ότι κάποια άτομα είναι καθίκια. Με μια δημοσίευση η οποία πήρε εκατοντάδες χιλιάδες shares και likes σε facebook και που γενικά διαμοιράστηκε σε όλο το ίντερνετς, ο Emmit Walker περιέγραψε ένα περιστατικό ρατσιστικής συμπεριφοράς όσο περίμενε να επιβιβαστεί στην πτήση του στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον.

Ο Εmmit περίμενε στη σειρά του για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, έχοντας στα χέρια του ένα εισιτήριο πρώτης θέσης, την ώρα που ξανθιά κυρία πετάγεται από πίσω του και του λέει να κάνει στην άκρη για να επιβιβαστεί πρώτη.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, όσο περίμενε στη σειρά επιβίβασης για την πρώτη θέση, η επιβάτης του είπε να φύγει από τη σειρά επειδή υπέθεσε ότι δεν θα έχει εισιτήριο πρώτης θέσης, προφανώς απλά επειδή είναι μαύρος. Η ξανθιά κυρία, η οποία βιαζόταν να αποσβέσει τα χρήματα που είχε δώσει για το εισιτήριο της πρώτης θέσης φάνηκε να δυσκολεύεται πάρα πολύ να διανοηθεί ότι ο Emmit παρ’ ό,τι μαύρος, έχει πληρώσει για business class και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν τουλάχιστον γραφική, με τους υπόλοιπους επιβάτες να χειροκροτούν τον Emmit μόλις τελείωσε ο παρανοϊκός διάλογος.

Her: excuse me i believe you may be in the wrong place you need to let us thru. This line is for priority boarding Me:…

Posted by Emmit Eclass Walker on Dienstag, 5. Dezember 2017

Όπως περιγράφει ο ίδιος ο Emmit το περιστατικό:

Εκείνη: Με συγχωρείτε, πιστεύω ότι μάλλον βρίσκεστε σε λάθος μέρος, πρέπει να μας αφήσετε να περάσουμε. Αυτή η ουρά είναι για κατά προτεραιότητα επιβίβαση.

Εγώ: Προτεραιότητα που σημαίνει πρώτη θέση, σωστά;

Εκείνη: Ναι… τώρα με συγχωρείτε ότι θα σας φωνάξουν αφού επιβιβαστούμε εμείς.

Εγώ: * βάζω boarding pass πρώτης θέση και της τρίβω στη μούρη* μπορείτε να χαλαρώσετε, είμαι στο σωστό σημείο, βρισκόμουν εδώ πριν από εσάς, οπότε μπορείτε να επιβιβαστείτε μετά από εμένα. 

Εκείνη: * ακόμα δεν το αποδέχεται * θα πρέπει να είναι στρατιωτικός ή κάτι τέτοιο, αλλά εμείς έχουμε πληρώσει για τις θέσεις μας, οπότε και πάλι θα έπρεπε να περιμένει.

Εγώ: Όχι, είμαι πολύ ογκώδης για να είμαι στρατιωτικός. Είμαι απλώς ένας νίγκα με χρήματα 💰 🤷🏾♂️

Όλοι όσοι περιμένουν στη γραμμή: αρχίζουν να χειροκροτούν lmao 😂

 

Best of internet