Quantcast
THE STREAM

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναρωτιέται αν έχουμε δοκιμάσει γάρο

Προφανώς ο συμπαθής τηλεσέφ ετοιμάζει κάποια συνταγή με χόρτα


Χρήστος Πρόεδρος · 1 Δεκεμβρίου 2017

Τα social media και το ίντερνετς φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, παράγουν και διαμοιράζουν γνώση, κάνουν την ανθρωπότητα καλύτερη και μας βοηθάνε να γνωριζόμαστε καλύτερα μεταξύ μας, αγαπητοί φίλοι και αυτό ισχύει φουλ και στις περιπτώσεις των δημόσιων προσώπων, τα οποία δε διστάζουν να επικοινωνούν με τους θαυμαστές τους και να τους κάνουν ερωτήσεις.

Κάπως έτσι, ο Ηλίας ο Μαμαλάκης πόσταρε στον λογαριασμό του μια ιδιαίτερα μερακλήδικη ερώτηση η οποία τελικά κατέληξε να απευθύνεται στους σομελιέ των γάρων. Δεν είναι κακό να πίνεις κάνα ρο που και που μισό καπνό μισό νταφού, λέει ένα άσμα του Τάκη του Τσαν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι στο γνωστό απόφθεγμα θα συμφωνήσει και ο Ηλίας Μαμαλάκης, η πιο smooth και λιχουδιάρικη παρουσία της γαστρονομικής δημοσιογραφίας, ο οποίος ρώτησε εάν έχει δοκιμάσει κανείς γάρο, εάν ξέρει κανείς τι είναι και εάν υπάρχει στις μέρες μας.

Έχετε δοκιμάσει ποτέ γάρο;Ξέρετε τι είναι; Υπάρχει στις μέρες μας;

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Donnerstag, 30. November 2017

Πολύς κόσμος έχει δοκιμάσει γάρο, ακόμα περισσότερος ξέρει τι είναι και παρά τις περιπτώσεις που το εμπόριο των γάρων παρακωλύεται, τελικά συνεχίζει και υπάρχει σε αφθονία. Φυσικά πολλοί μύστες της γαστρονομίας έσπευσαν να δώσουν τα φώτα τους στον τηλεσέφ:

Εάν λυθεί η απορία του κυρίου Μαμαλάκη, περιμένουμε μια λαχταριστή συνταγή στο άμεσο μέλλον: «Παίρνουμε τα ριζλάκια μας, γλείφουμε λιγάκι την κόλλα για να μη μας παπαριάσουν, κολλάμε μεταξύ τους τα χαρτάκια και μετά προσθέτουμε μια πρέζα απ’ τον καπνούλη μας και βάζουμε λίγο μπαχαρικά από πάνω πριν το κλείσουμε. Στη συνέχεια είναι έτοιμο για ψήσιμο.»

Αυτό κατά πάσα πιθανότητα εξηγεί τα ασταμάτητα munchies που φαίνεται να έχει διαχρονικά ο συμπαθής παρουσιαστής σε όλες του τις εκπομπές.

 

Best of internet