Quantcast
THE STREAM

Άγνωστος δήμος στολίζει για Χριστούγεννα το (αρχαιοελληνικό) DNA μας

Δεν ξέρουμε τη φάση τους αλλά φαίνονται επιστήμονες


Χρήστος Πρόεδρος · 29 Νοεμβρίου 2017

Μπορεί να μας αρέσει να γκρινιάζουμε για τους πρόωρους χριστουγεννιάτικους στολισμούς περισσότερο απ’ ό,τι αρέσει στον Βασίλη Λεβέντη να ζητάει οικουμενική κυβέρνηση, όμως υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις που μας κάνουν απλά βαράμε αργά παλαμάκια στις φουλ μερακλήδικες προσπάθειες χριστουγεννιάτικου στολισμού και ας έχουμε ακόμα Νοέμβρη.

Έχουμε δει στολισμούς και στολισμούς και στολισμούς και στολισμούς και στολισμούς και στολισμούς, αγαπητοί φίλοι, αλλά λίγοι έχουν τέτοια εκπαιδευτική αξία όπως αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φωτοβολεί από χιλιόμετρα μακριά το πνεύμα των Χριστουγέννων με μια έντονη εσάνς δε(σ)οξυριβονουκλεϊ(νι)κού οξέως.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη σε ποια πόλη βρίσκεται αυτός χριστουγεννιάτικος κλώνος DNA, όμως σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια στον εμπνευστή του, μιας και είναι ένας διασκεδαστικός και εορταστικός τρόπος για να θυμίσει σε όλους μας αυτές τις άγιες μέρες ότι κάθε χρόνο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο περιέχει τις γενετικές πληροφορίες που καθορίζουν τη βιολογική ανάπτυξη όλων των κυτταρικών μορφών ζωής και των περισσοτέρων ιών. Καλέσε γιορτέσε.

Best of internet