Quantcast
THE STREAM

Δεν ξέρουμε ποια troll μοίρα έφερε τον Πανούση και την Άννα Νταλάρα δίπλα δίπλα αλλά την ευχαριστούμε γι’αυτό

Το βλέμμα της Άννας Νταλάρα προς τον Τζίμη Πανούση στο θέατρο μπορεί να ξεράνει το Θεσσαλικό κάμπο


THE NEWSROOM · 23 Νοεμβρίου 2017

Δεν ξέρουμε ποια Μοίρα θέλησε αυτή την υπέροχη συνάντηση, αλλά με κάποιο τρόπο η πρεμιέρα της παράστασης «Λυσσασμένη γάτα» έφερε σε διπλανές θέσεις δυο ανθρώπους που από ό,τι φαίνεται δεν έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Ο Τζίμης Πανούσης και η Άννα Νταλάρα έκατσαν δίπλα δίπλα στο θεατρικό, με την Άννα Νταλάρα να δείχνει με την έκφρασή της την απέραντη αγάπη της για τον γνωστό κωμικό.

Η εικόνα αυτή που έκανε ευτυχισμένο κάθε φωτογράφο που βρισκόταν εκεί θυμίζει την υπέροχη ιστορία μεταξύ του Τζίμη Πανούση και του Γιώργου Νταλάρα. Ο έρωτας ξεκίνησε 20 χρόνια πριν, όταν ο Πανούσης σε μια σατιρική παράσταση εμφάνισε τον Νταλάρα με λεφτά να τρέχουν από το στόμα του. Ο Νταλάρας δείχνοντας πόσο πολύ τον ψήνει το σπορ της σάτιρας, τον τράβηξε στα δικαστήρια.

Δεν ξέρουμε όμως αν η τελική εξέλιξη των πραγμάτων του άρεσε ιδιαίτερα. Το δικαστήριο αποφάσισε μεν πως αν ο Πανούσης πει το απαγορευμένο όνομα θα πληρώσει ένα εκατομμύριο δραχμές τη φορά, αλλά ο Πανούσης το διασκέδασε χρησιμοποιώντας τον όρο “ακατονόμαστος” και δημιουργώντας τo meme που στις παραστάσεις του έλεγε πράγματα όπως «Τώρα μου ήρθε να ξοδέψω 3.000.000 δραχμές: Νταλάρας, Νταλάρας, Νταλάρας!».

Ο ίδιος ο Νταλάρας πρακτικά παραιτήθηκε από οποιαδήποτε απαίτηση στη συνέχεια και δε θέλησε να το προχωρήσει λέγοντας “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”. Αυτή η χαρμόσυνη ιστορία είναι πίσω από το βλέμμα της Άννας Νταλάρα, το οποίο θα μπορούσε ομολογουμένως να ξεράνει το θεσσαλικό κάμπο.

 

 

Best of internet