Quantcast
THE STREAM

Απόγονος του κογιότ θα εκτοξευτεί με πύραυλο για να αποδείξει ότι η γη είναι φλατ

Βρήκαμε το πρωτο φαβορί για τα βραβεία Δαρβίνος 2017


Χρήστος Πρόεδρος · 22 Νοεμβρίου 2017

H θεωρία της φυσικής επιλογής του Δαρβίνου ώρες ώρες επιβεβαιώνεται με τον πλέον σχηματικό τρόπο, όπως σε αυτή την περίπτωση όπου ένας αμετανόητος υποστηρικτής της «επίπεδης γης» σκοπεύει να εκτοξεύσει τον εαυτό του στο διάστημα με έναν αυτοσχέδιο πύραυλο προκειμένου να αποδείξει ότι η γη είναι ένα ταψί.

Συγκεκριμένα, ο Μάικ Χιούγκς δήλωσε στο Associated Press ότι το ταξίδι του στην ατμόσφαιρα θα σηματοδοτήσει την πρώτη φάση του φιλόδοξου διαστημικού του προγράμματος, εάν υποθέσουμε φυσικά ότι θα επιζήσει από την πρώτη πτήση.

The rocket is ready

Posted by Mad Mike Hughes on Mittwoch, 15. November 2017

Ο Χιούγκς είναι ένας 61χρονος σοφέρ λιμουζίνας, άρα ο άνθρωπος έχει εμπειρία στο να χειρίζεται μεγάλα οχήματα, οπότε λογικά όλα θα πάνε καλά με την πτήση του στην ατμόσφαιρα. Στις φωτογραφίες τον βλέπουμε να ποζάρει περήφανος μπροστά από τον ατμοκίνητο πύραυλο τον οποίο έφτιαξε μόνος του με βασικό του όπλο το μεράκι, τις εμμονές , το αεροψεκασμένο του μυαλό και με πρώτες ύλες παλιοσίδερα που μάζευε σε μια έκταση που μισθώνει στην Καλιφόρνια.

Ο Mad Μάικ Χιούγκς σκοπεύει να εκτινάξει τον εαυτό του με αυτόν τον πύραυλο αυτό το Σάββατο, κοντά στην ερημωμένη πόλη Άμποϊ στην Καλιφόρνια και το σχέδιο λέει ότι θα αναπτύξει ταχύτητα 500 μιλίων/ώρα ώστε να δει ιδίοις όμμασι το πανέμορφο ταψί στο οποίο κατοικούμε όλα τα παιδιά του Θεού. Επιπλέον, σκοπός του είναι να φωτογραφήσει αυτό το πανέμορφο θέαμα για να μπορέσει να δείξει και στους υπόλοιπους επιπεδιστές αλλά και στους αλλόθρησκους ότι η γη είναι επίπεδη.

Κάποιος πιο πονηρεμένος θα έλεγε ότι το Luben βρίσκεται ένα “N” μακριά απ’ το να είναι υπερήφανος χορηγός του επίδοξου Γκαγκάριν.“Θα κλείσει την πόρτα στην όλη πλάνη της σφαιρικής γης” είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη για να μαζέψει λεφτά για το θεάρεστο εγχείρημά του, ενώ στη συνέντευξη συζητήθηκαν οι θεωρίες που θέλουν τη NASA να βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο μασόνων υποστηρικτών της σφαιρικότητας της γης.

Σύμφωνα με το πλάνο, ο Χιούγκς θα φτάσει σε ύψος 1.800 ποδιών, θα δει ότι η γη είναι ταψί και θα επιστρέψει ασφαλής στη γη ως ο νικητής επιζών που θα ξεστραβώσει την ανθρωπότητα από την πλάνη που έχουν κατασκευάσει η Nasa και οι αστροναύτες που ήθελαν να μας πείσουν ότι η γη είναι σφαιρική. Υπενθυμίζουμε ότι ο ράπερ B.o.B. επίσης μαζεύει λεφτά για να εκτοξεύσει δορυφόρους ώστε να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη. Μέσα σε δύο μήνες έχει μαζέψει $6.000 από τον συνολικό του στόχο που είναι τα 1,4 εκατομμύρια δολάρια. Καλή τύχη στον B.o.B. με τη χρηματοδότηση και φυσικά καλή τύχη και στον σοφέρ και τη διαστημική του πτήση.

 

Best of internet