Quantcast
THE STREAM

Στυλίδα: 7 αγριογούρουνα χάσανε τη ζωή τους σε τροχαίο ατύχημα

Όχημα με κατεύθυνση προς Στυλίδα συγκρούστηκε με αγριογούρουνα που κατέβαιναν από το βουνό


THE NEWSROOM · 22 Νοεμβρίου 2017

Όπως ενημερωνόμαστε από το lamianow.gr Ένα άκρως περίεργο περιστατικό είχαμε σήμερα, ξημερώματα Τετάρτης (λίγο μετά τις 6.00) στην περιοχή που κάνει κουμάντο ο δήμαρχος της καρδιάς μας, Απόστολος Γκλέτσος. Πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Βόμβυξ (ό,τι και αν σημαίνει αυτό) Ι.Χ το οποίο είχε κατεύθυνση προς την Στυλίδα συγκρούστηκε με αγριογούρουνα τα οποία είχαν χάσει μάλλον τον προσανατολισμό τους κατεβαίνοντας από το βουνό.

Η γυναίκα οδηγός του Ι.Χ έμεινε έκθαμβη όταν σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες είδε τους αγριόχοιρους στο οδόστρωμα. Προσπάθησε να τα αποφύγει ωστόσο η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Το Ι.Χ εξετράπη της πορείας του και βγήκε στον παρακείμενο αγρό. Η οδηγός ήταν ιδιαίτερα τυχερή και δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Η κυρία που οδηγούσε υπέστη κάποιους μώλωπες. Άμεσα στην παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας-Στυλίδας βρέθηκαν άνδρες από το Α.Τ Στυλίδας καθώς και η Πυροσβεστική προκειμένου να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το ίδιο site, τα αγριογούρουνα είχαν χτυπηθεί λίγο νωρίτερα από φορτηγό και η οδηγός του παρακάτω οχήματος έπεσε πάνω τους και το όχημα εξετράπη της πορείας του. Κάτι απόλυτα λογικό καθώς με ένα επιβατικό ΙΧ χτυπάς 7 αγριογούρουνα μόνο σε πίστα στο Carmageddon.

Best of internet