Quantcast
THE STREAM

Ανατριχιαστική συνάντηση με τον Τσαρλς Μάνσον περιγράφει ο Μπράιαν Κράνστον

Υποθέτουμε ότι αυτός που ανατρίχιασε είναι ο Μάνσον, όχι ο Χάιζενμπεργκ


Χρήστος Πρόεδρος · 21 Νοεμβρίου 2017

Ο θάνατος του Αμερικάνου κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον ήρθε σαν μια είδηση που πολλοί θα εύχονταν να την είχαν ακούσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Ο άνθρωπος που υποκίνησε στυγνές δολοφονίες την δεκαετία του 60 έγινε τρομερά διάσημος παγκοσμίως παρ’ ό,τι ο ίδιος τελικά έζησε την υπόλοιπη ζωή του στην φυλακή.

Πολλοί μπορεί να είχαν ακουστά για τον Τσαρλς Μάνσον, λίγοι όμως τον είχαν δει από κοντά και απ’ ό,τι φαίνεται, ο Μπράηαν Κράνστον είχε την ατυχία να τον συναντήσει ένα χρόνο πριν από τις αιματηρές δολοφονίες. Ξέρουμε σίγουρα ότι ο Κράνστον εάν θέλει μπορεί να γίνει τρομακτικός, αλλά από την περιγραφή του ηθοποιού φανταζόμαστε ότι και ο Μάνσον πρέπει να ήταν αρκετά ανατριχιαστική παρουσία:

«Ακούγοντας ο Τσάρλς Μάνσον είναι νεκρός, εγώ ανατρίχιασα. Ήμουν στη εμβέλειά του μόλις ένα χρόνο προτού διαπράξει τη βίαιη δολοφονία το 1969. Η τύχη ήταν μαζί μου όταν ένας ξάδελφος μου κι εγώ και πήγαμε για ιππασία στο αγρόκτημα του Span και είδα τον μικρό άνθρωπο με τρελά μάτια τον οποίο οι άλλοι χίπις ονόμαζαν Τσάρλι.»

Ο Cranston δεν ανέλυσε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί εάν είχε γνωρίσει τελικά τον Μάνσον. Πάντως η ανάρτηση υποδηλώνει ότι είδε τον Μάνοον στο Ράντσο του Spahn, στο οποίο η «οικογένεια Manson» ζούσε χωρίς ενοίκιο σε αντάλλαγμα για δουλειές. Το αγρόκτημα ανήκε στον George Spahn, ο οποίος ήταν στα 80 του όταν έμεινε εκεί η ομάδα. Κατά τη διάρκεια των περίφημων «δολοφονιών της οικογένειας Manson», η ομάδα κατοικούσε στο ράντσο.

Πάντως εάν τελικά ο Κράνστον και ο Μάνσον αντάλλαζαν κουβέντες, ίσως να του έκοβε τη μαγκιά ο Γουόλτερ.

Best of internet