Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Καραμέρος νόμιζε ότι είναι στο My Style Rocks και ντύθηκε «Δίνω κι εγώ τη μάχη μου»

Ο αντιπεριφερειάρχης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά φορώντας ανακλαστικό αδιάβροχο


Χρήστος Πρόεδρος · 18 Νοεμβρίου 2017

Μετά από την καταστροφή στη Δυτική Αττική και την απώλεια 19 (δεκαεννέα) ανθρώπων από τις πλημμύρες, τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής αλωνίζουν τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να σιγουρευτούν ότι δεν θα φανούν ανάλγητοι. Προφανώς με κάποιο παρόμοιο σκεπτικό πρέπει να εμφανίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην Δημοσιογράφος, Γιώργος Καραμέρος, o οπόιος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά δείχνοντας ότι δίνει και ο ίδιος τη δική του μάχη με τη γκαρνταρόμπα του.

Ο αντιπεριφερειάρχης, με μια εντυπωσιακή κίνηση κατάφερε να γίνει ακόμη πιο γραφικός και από τον Γιώργο Αυτιά, εμφανιζόμενος στο στούντιο με ένα κίτρινο ανακλαστικό αδιάβροχο μπουφάν υψηλής ορατότητας, επειδή όπως είπε και ο ίδιος «Είμαι όλη την ώρα μες στα ρέματα, εσύ Γιώργο με ξέρεις από το ρεπορτάζ, 20 χρόνια ελεύθερο έκανα…».

Προφανώς, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να σχολιάσει ότι κακώς ενόχλησαν τα δικά του νανογιλέκα και όχι το ανακλαστικό γιλεκάκι του αντιπεριφερειάρχη.

Ο αντιπεριφερειάρχης πάντως φαίνεται κάπως μπερδεμένος με τις αντιδράσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι είχε κάνει το απόλυτο στάηλινγκ.

 

 

 

Best of internet