Quantcast
THE STREAM

Ο Μπουμπούκος σταματάει οριστικά τις τηλεπωλήσεις

Hμέρα πένθους σήμερα για το Luben


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2017

Mία πολύ δυσάρεστη είδηση έφτασε μόλις στα αυτιά μας, αγαπητοί φίλοι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο άνθρωπος που τράβηξε την προσοχή μας στις αρχές των ’00s με τη γλυκιά του φατσούλα και την ευχαίρεια του λόγου του, ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει οριστικά τις τηλεπωλήσεις.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν διαφήμισε σε εκπομπή του τα γνωστά νανογιλέκα, μιλώντας για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, όπως αυτός τις αντιλήφθηκε αφού χρησιμοποίησε το προϊόν. Η κριτική που δέχτηκε ήταν πολύ σκληρή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αναρτήσει δημοσίευση στην οποία εξήγησε ότι το κάνει για καθαρά οικονομικούς λόγους και ότι πιστεύει πολύ στο συγκεκριμένο εμπόρευμα.

Σήμερα, τα ελληνικά Hoaxes δημοσίευσαν έρευνα με την οποία έδειξαν την αμφίβολη ποιότητα του διαφημιζόμενου νανογιλέκου. Για να μην μακρυγορούμε, όλη αυτή η πιεστική κριτική ανάγκασε να ανακοινώσει ότι παραιτείται οριστικά από τις τηλεπωλήσεις, έτσι ώστε να μην γίνονται οι τελευταίες αφορμή πολιτικής κριτικής, αφού όμως πρώτα προειδοποίησε για αυτή την κίνηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Θα μας λείψεις, μπουμπούκο.

Best of internet