Quantcast
THE STREAM

Κάτοικοι χωριού της Ξάνθης σταμάτησαν τον Τσίπρα για να τον πάρουν αγκαλιά για το κοινωνικό μέρισμα

Μια γλυκιά ΠΑΣΟΚική στιγμή με αγκαλιές και λουλούδια έλαβε χώρα στο μακρινό χωριό της Ξάνθης


THE NEWSROOM · 14 Νοεμβρίου 2017

Φωτογραφίες: EUROKINISSI / Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

Κι όμως από ό,τι φαίνεται υπήρξαν κάποιοι που ενθουσιάστηκαν με το μικροσκοπικό δωράκι του ΣΥΡΙΖΑ που λέγεται κοινωνικό μέρισμα. Τόσο πολύ άρεσε το χαρτζιλίκι του Τσίπρα στους κατοίκους του χωριού Εράσμιου της Ξάνθης, που όταν ο πρωθυπουργός πέρασε από εκεί κοντά μετά από επίσκεψή στα «Θερμοκήπια Θράκης» τον σταμάτησαν για να τον στολίσουν με λουλούδια.

Ξυπνώντας γλυκές θύμησες 80s ΠΑΣΟΚ, oι κάτοικοι μαζεύτηκαν όλοι μαζί δίπλα στο δρόμο και έτσι έκοψαν το δρόμο της πρωθυπουργικής αυτοκινητοπομπής με σκοπό να δουν από κοντά τον Αλέξη Τσίπρα. Σε ένα σκηνικό που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε Αγρίνιο και Χαβάη, είχαν μαζί τους λουλούδια τα οποία και του πρόσφεραν λέγοντας «Σε περιμέναμε πολύ ώρα».

Για να ολοκληρωθεί η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ μια γυναίκα τόνισε επίσης «Σε ευχαριστούμε πολύ Αλέξη γι αυτά που είπες χθες το βράδυ», δεν είναι γνωστό όμως αν ολοκλήρωσε τις ευχαριστίες της για το κοινωνικό μέρισμα ποτίζοντας με τα  καυτά δάκρυα της χαράς της τη μάνα γη. Ο πρωθυπουργός ανταπέδωσε ρωτώντας τους αν τα περνάνε καλά εκεί που είναι.

Οι κάτοικοι του Εράσμιου πέρναγαν τόσο καλά που δεν άφηναν μάλιστα τον Τσίπρα να φύγει, ενώ φαίνεται πως τον πήγαν και σε ένα σπίτι για να συναντήσει έναν ηλικιωμένο που δε μπορούσε να περπατήσει μεν, αλλά ήθελε από την άλλη να δει με τα μάτια του τον πρωθυπουργό μας.

 

 

Best of internet