Quantcast
THE STREAM

Κομμάτια έκανε ρατσιστές και ομοφοβικούς με τις δηλώσεις του ο Χρήστος Δάντης

Η κόλαση του Δάντη θα είναι γεμάτη από τέτοιους


Χρήστος Πρόεδρος · 13 Νοεμβρίου 2017

Μετά από την ψήφιση του Σύμφωνου Συμβίωσης και την ψήφιση για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, έχουμε πλέον ακούσει πολλές καταστροφολογικές παπάτζες από χριστιανοταλιμπάν, ελληνοψεκασμένους και σχετικές σέχτες. Προφανώς άλλα τόσα έχει ακούσει και ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος ήδη από την εποχή που ψηφιζόταν το Σύμφωνο Συμβίωσης, είχε δηλώσει την υποστήριξή του και την αντιρατσιτική του διάθεση.

Όπως φάνηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο διάσημος τραγουδιστής και συνθέτης αποφάσισε να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους, δείχνοντας ότι δεν μασάει από απειλητικά μηνύματα ή εξοργισμένα κηρύγματα μαμάδων και ελληνοψεκασμένων ομοφοβικών, καταλήγοντας ότι «Ο ρατσισμός είναι αφέλεια, ηλιθιότητα, χαζομάρα, είναι επικίνδυνος» και σχολιάζοντας αυστηρά μήνυμα τηλεθεάτριας.

O τραγουδιστής μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θεώρησε υποκριτική την αντιμετώπιση των φανατικών, λέγοντας ότι η εκκλησία χτυπούσε πένθιμα τις καμπάνες για το σύμφωνο, αλλά όχι για τους πρόσφυγες που έφταναν πνιγμένοι στην Ελλάδα ένα καλοκαίρι ολόκληρο. Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η Ναταλία Γερμανού μετέφερε στον τραγουδιστή ένα μήνυμα μιας τηλεθεάτριας, η οποία έλεγε: «Ωραία τα λέτε για τα παιδιά που αποφασίζουν στα 15 τους ότι έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Τη μάνα τη ρωτάτε πώς νιώθει;». 

Ο Δάντης της απάντησε ως εξής:

«Δεν καταλαβαίνω. Το παιδί σου θα το αγαπήσεις λιγότερο αν είναι ομοφυλόφιλο; Το θεωρώ κουλό. Κυρία μου, καλή ψυχή! Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι! Εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Πέσε, κοιμήσου να πεθάνεις. Να περάσει ο χρόνος, να περάσει η ζωή σου και να μην υπάρξει εξέλιξη στον πλανήτη. Το ιδανικό μοντέλο μιας κοινωνίας δεν το έχουμε βρει, θα το αγγίξουμε κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να αρνηθεί τη φύση του κάποιος επειδή πρέπει. Λόγω του ότι η μαμά ή ο μπαμπάς, ο θείος, η θεία… Αυτά είναι τραγικά! Θα μεγαλώσει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και θα κάνει και άλλους δυστυχισμένους. Ο ρατσισμός είναι αφέλεια, ηλιθιότητα, χαζομάρα, είναι επικίνδυνος».

Μπράβο στο Χρήστο τον Δάντη που έχει μπόλικο θάρρος για να πει τη γνώμη του παρ’ ό,τι γνωρίζει σε τι κοινό απευθύνεται.

Best of internet