Quantcast
THE STREAM

Υπέροχο fail σε έγγραφο Δήμου αποδεικνύει με πόση διαφάνεια γίνονται οι διαγωνισμοί στην Ελλάδα

Για προβοκάτσια κάνει λόγο ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης


THE NEWSROOM · 11 Νοεμβρίου 2017

Μία απροσεξία σε έγγραφο του Δήμου Περιστερίου αποδεικνύει με πόση διαφάνεια λειτουργεί η φάση στην Ελλάδα σε σχέση με τους διαγωνισμούς. Συγκεκριμένα, σε έγγραφο που ορίζονται οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό για την προμήθεια αδρανών υλικών, υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για τεχνικά έργα στο Δήμο Περιστερίου,  κάποιος συμπεριέλαβε κατά λάθος την εξής αναφορά: «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; Αλλιώς προσάρμοσέ το».

Ο άνθρωπος που έκανε την εξής αναφορά, προφανώς ρωτούσε κάποιον υπεύθυνο αν οι προμηθευτές που έχουν ήδη κατά νου, πληρούν τις προϋποθέσεις που αναγράφονται στο έγγραφο και να τις αλλάξουν σε περίπτωση που δεν τις πληρούν, αποδεικνύοντας ουσιαστικά ότι ο διαγωνισμός γίνεται μόνο για το θεαθήναι.

Λίγες ώρες αφού οι Αρχές συνειδητοποίησαν ότι το παρόν έγγραφο έγινε αντιληπτό από τα Μέσα, κατέβηκε προσωρινά από τη σελίδα της Διαύγειας, στην οποία υποχρεωτικά αναρτώνται όλα τα επίσημα έγγραφα.

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Άνδρεας Παχατουρίδης, όταν ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο έκανε λόγο για προβοκάτσια:

Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. Θα πέσουν «καμπάνες». Χρόνια τώρα έχουν πραγματοποιηθεί πολλές χιλιάδες αναρτήσεις στη «Διαύγεια» για προμήθειες και έργα, με απόλυτη διαφάνεια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και να «παίξει» με την ιστορία ενός υποδειγματικού δήμου.

 

 

Best of internet