Quantcast
THE STREAM

Μπήκαμε σε όλα τα στοιχηματζίδικα της χώρας για να δούμε ποιος θα είναι ο αρχηγός του νέου ΠΑΣΟΚ

Πάλι θα σας πληρώσει το ΠΑΣΟΚ ρε μούτρα


Χρήστος Πρόεδρος · 6 Νοεμβρίου 2017

Tο απόλυτο πολιτικό ντέρμπι της χρονιάς για την Ελλάδα αλλά και για όλη την ευρύτερη μεσογειακή λεκάνη αλλά και ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι χωρίς αμφιβολία οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, δηλαδή του πολιτικού απότοκου του ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι, της ΔΗΜΑΡ και λοιπών κινημάτων και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται και από την παρουσία των εκλογών της Κεντροαριστεράς στις στοιχηματικές εταιρίες.

Μετά από πολλές μανούρες, η «κεντροαριστερά» κατάφερε να καταλήξει σε μια ημερομηνία για τον πρώτο γύρο εκλογών για την τελική ανάδειξη του επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, οπότε την Κυριακή στις 12 Νοεμβρίου οι ορδές των ζοχαδιασμένων κεντροαριστερών και πασόκων που δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα από την ελπίδα της πράσινης σωτηρίας, οι ελάχιστοι εναπομείναντες στην κεντροαριστερά αναμένεται να προσέλθουν στις κάλπες, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι, είτε θα παρακολουθούν τη διαδικασία και θα γελάνε, είτε θα παίζουν και κάποιο στοιχηματάκι με την ελπίδα η Φώφη Γεννηματά να τους πάει κουβά.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που βρήκαμε σε στοιχηματικά site, φαβορί για τον θρόνο του φορέα είναι η Φώφη Γεννηματά, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Καμίνης.

Στο novibet.gr, η Φώφη έρχεται πρώτη με απόδοση 1,90, δεύτερος ο Ν. Ανδρουλάκης, τρίτος ο Γ. Καμίνης με απόδοση 4.00 και τέταρτος ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα ονόματα του Φράνκ Άντεργουντ της Κεντροαριστεράς και του επαναστάτη του Νέου ΠΑΣΟΚ δεν αναγράφονται καν στη λίστα στοιχημάτων. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου με απόδοση 101.00 και «Οποιοσδήποτε άλλος Παπανδρέου» με απόδοση 151.00.

Στο magicbet.gr, πρώτη έρχεται πάλι η Φώφη και μετά ακολουθούν Νίκος Ανδρουλάκης, Καμίνης και Γιάννης Μανιάτης. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Ραγκούσης είναι αρκετά αουτσάιντερ, αλλά φυσικά όχι τόσο αουτσάιντερ όσο ο Πόντας και ο Τζιώτης που εδώ μπορείτε να τους επιλέξτε απλά πατώντας στο πεδίο «Άλλος» με απόδοση 51,00.

Στο Betshop.gr η εικόνα είναι λίγο-πολύ η ίδια με τη Φώφη πρώτη, επειδή ο κόσμος σέβεται το ΠΑΣΟΚ. Η συνέχεια δίνει δεύτερο τον Ανδρουλιδάκη, τρίτο τον Καμίνη, τέταρτο τον Μανιάτη, πέμπτο τον Θεοδωράκη, έκτο τον Ραγκούση και σχεδόν εκτός εικόνας τον Πόντα και τον Τζιώτη.

 

Σε καμία περίπτωση δεν συνιστούμε να ψηφίσουμε όλοι μαζικά Απόστολο Πόντα και να πάμε κουβά τυχεροί και ευτυχισμένοι.

 

 

Best of internet