Quantcast
THE STREAM

Με τις χούφτες του γεμάτες δώρα έφυγε ο Πρωθυπουργός από περίπτερο με προϊόντα κάνναβης

Ένα σκασμό καλούδια πήρε φεύγοντας ο Αλέξης Τσίπρας


THE NEWSROOM · 3 Νοεμβρίου 2017

Στα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας (Κ.Α.Λ.Ο) στην Τεχνόπολη, όπου συμμετείχαν δεκάδες κοινωνικές επιχειρήσεις  και συνεταιρισμοί. Ως είθισται, ο Πρωθυπουργός έκανε μία βολτίτσα απ’ όλα τα περίπτερα για να συνομιλήσει με τους επιχειρηματίες, αλλά και για να ρίξει μια ματιά σε όλα τα καλούδια που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.

Τις πιο μαγευτικές φωτογραφίες του Πρωθυπουργού, όμως, μας χάρισε η επίσκεψή του στο περίπτερο του συνεταιρισμού βιολογικής κλωστικής κάνναβης KannaBio, όπου τον είδαμε να ποζάρει μπροστά, πίσω και πάνω από τεράστια χασισοδεντράκια και λοιπά σκευάσμα κάνναβης.

Ο συνεταιρισμός Kannabio, όπως μας ενημερώνει στη σελίδα του στο Facebook, δεν άφησε κοτζάμ Πρωθυπουργό να φύγει με άδεια χέρια κι έτσι του έκαναν δώρο ακατέργαστους ανθούς κάνναβης για χαλαρωτικό τσάι, αιθέριο έλαιο και ανθόνερο.

Ο ίδιος άλλωστε είπε στην ομιλία τους ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η αλληλέγγυα οικονομία να καταλάβει το 10% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας της χώρας,  ενώ οι φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας θα υποστηριχθούν με ένα κεφάλαιο της τάξης των 10 εκατομμυρίων από το Δεκέμβρη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο σχετικό περίπτερο.

«Το επόμενο μπορεί να σου φανεί και λίγο αστείο, μα δεν είναι. Με μάθανε οι παρέες μου στο πίνε,πίνε,πίνε»

«Σε συζητάν αλήτες, σε συζητάν ωραίοι, σε συζητάν της νύχτας οι πρώτοι κι φευγαλέοι. Αράζεις στην πλατεία χύμα ή αμπιγέ, στης γειτονιάς τα στέκια και μέσα στο καφενέ»

«Ένα παιδί απ’τη γειτονιά που να ησυχάσει δεν μπορεί,γιατί του λένε με των μπόσο του όπου σταθεί και βρεθεί»

Best of internet