Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Συνθήματα βγαλμένα από υγρό όνειρο του Πάνου Καμμένου φώναζαν έφεδροι στην παρέλαση

Πρώην στρατιώτες με όπλα συμμετέχουν κανονικά στην παρέλαση για να φωνάξουν συνθήματα που έχει απαγορεύσει ο ίδιος ο Στρατός


THE NEWSROOM · 2 Νοεμβρίου 2017

Eίναι φανερό πως ο πιο ευχαριστημένος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πάνος ο Καμμένος. Έχει φορέσει ό,τι στολή ήθελε πάντα να φορέσει, έχει ανεβεί σε ελικόπτερα, έχει παίξει με όπλα και έχει επιβάλλει ό,τι οι παρελάσεις που ήθελε να καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κάποτε θα είναι ένα θέαμα που θα ικανοποιούσε και τον πιο δύστροπο χρυσαυγίτη.

Μετά από τη φασαρία που είχε γίνει επανειλημμένα για τα εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, των ΟΥΚ, ήρθε άλλο ένα περιστατικό ρατσιστικών συνθημάτων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης για την 28η Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά ήταν έφεδροι στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων του στρατού που έκαναν παρέλαση μαζί με το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό και φώναξαν γνωστά εθνικιστικά συνθήματα όπως «Στον τρούλο της Αγιάς Σοφιάς/ θα ανέβω για να βγάλω/ την τούρκικη ημισέληνο/ και τον σταυρό να βάλω».

Οταν πεθανω μανα μου… δεν θελω να ξεχασεις… τον πρασινο μο…

Οταν πεθανω μανα μου… δεν θελω να ξεχασεις… τον πρασινο μου τον μπερε… στον ταφο μου να θαψεις… δεν θελω δοξες και τιμες στεφανια και αψιδες… μοναχα στην κηδεια μου… να ρθουνε λοκατζηδες… σε μια ζωνη ριψεως… τον ταφο μου ανοιχτε… κομαντο μ'αλεξιπτωτα… γυρω-γυρω ριχτε… δεν θελω η μανουλα μου… για μενανε να κλαψει… στον ξυλινο μου τον σταυρο… Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ!

Posted by NewsThessaloniki.gr on Sonntag, 29. Oktober 2017

Το πως γίνεται α) να παρελαύνουν άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι καν στο στρατό αλλά έχουν όπλα β) να φωνάζουν συνθήματα που απαγορεύονται σε οποιαδήποτε περίπτωση (το ΓΕΣ τα έχει απαγορεύσει συγκεκριμένα και γ) γιατί οι υπόλοιποι κάτοικοι της χώρας πρέπει να υποστούμε ένα κοπάδι αξύριστους που πήγαν κάποτε φαντάροι να φωνάζουν απειλές για την Τουρκία μπορεί να ισοφαριστεί μόνο από το “γιατί γίνονται ακόμη παρελάσεις”.

Φυσικά αν τα κάνουν οι επαγγελματίες στρατιώτες πως να μην τα κάνουν οι έφεδροι;

 

Best of internet