Quantcast
THE STREAM

Ξενερωμένη φαίνεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την πρώτη της μέρα ως καθηγήτρια σε Λύκειο

Κάπως θα τα έφερε η ζωή περίεργα και επέστρεψε στη σχολή για να πάρει το πτυχίο της


Χρήστος Πρόεδρος · 2 Νοεμβρίου 2017

Όλοι μας έχουμε κάποιο γνωστό που αποφασίζει μετά από χρόνια να ασχοληθεί επιτέλους με το πρότζεκτ “σχολή” και αποφασίζει μετά από καιρό να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει πτυχίο στη φάση που η διαφορά ηλικίας με τους συμφοιτητές του αγγίζει πλέον μια δεκαετία. Κάπως έτσι διαδραματίζεται και η κωμική τραγωδία «η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά με ΣΥΡΙΖΑ», δηλαδή το γεγονός ότι η πάλαι πότε σύντροφος καναλάρχη παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διδάσκει σε ένα λύκειο στην Αργυρούπολη προκειμένου να πάρει το πτυχίο της.

Συγκεκριμένα, η Κυρία Σπυροπούλου είχε περάσει τα μαθήματά της ήδη από πέρυσι, όμως τώρα ξεκίνησε την πρακτική της ως καθηγήτρια στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, προκειμένου να πάρει το πτυχίο της από την Φιλοσοφική Σχολή. Με τρομερή έκπληξη παρατηρούμε από το instagram της ότι το πρότζεκτ καθηγήτρια δεν της πηγαίνει και πολύ καλά:

«Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…»

Μπορεί να μη μας λέει τι ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο, αλλά όπως και να χει βλέπουμε τα αποτελέσματα της. Και τα πράγματα φαίνονται δύσκολα.

Ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε αυτό το ταξίδι προς τη γνώση, τη διδασκαλία και τελικά το πτυχίο, μέσα από τα stories της Καθηγήτριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

 

Best of internet