Quantcast
THE STREAM

20χρονη από αγαπημένο νομό της δυτικής Ελλάδας μαχαίρωσε έναν 21χρονο για post στο Facebook

Tην άλλη φορά θα προσέξει πολύ καλά πριν πατήσει το publish


THE NEWSROOM · 31 Οκτωβρίου 2017

Δε μας απογοήτευσε για άλλη μία φορά ο αγαπημένος μας νομός Ηλείας. Αυτή τη φορά διεκδικεί το πρώτο ίσως μαχαίρωμα πανελλαδικά για post στο Facebook, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι πρωτοπορία στη χώρα.

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Σπιάντζας στην Ηλεία, όπου μια 20χρονη μαχαίρωσε έναν 21χρονο και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Ο μαχαιρωμένος έζησε, αλλά αυτό αφήνει τη δυνατότητα και το κίνητρο για καλύτερες επιδόσεις από άλλους κατοίκους την επόμενη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, η 20χρονη πήγε μαζί με τον 26χρονο φίλο της στο σπίτι του μαχαιρωμένου για να τσακωθούν για το post που έκανε στο Facebook. Η γυναίκα εξέφρασε τη δίκαιη οργή της στο φινάλε βγάζοντας ένα σουγιά με τον οποίο μαχαίρωσε τον 21χρονο στην κοιλιά.

Ευτυχώς για τον 21χρονο, ένα ασθενοφόρο τον πήγε στο Γενικό νοσοκομείο Πύργου όπου τον είδαν οι γιατροί, ενώ το ζευγάρι συνελήφθη και η αστυνομία τους έστειλε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας κατά συναυτουργία. Το σίγουρο είναι πως στο μέλλον θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν ξαναποστάρει, ενώ μπορούμε να υποθέσουμε με αρκετή βεβαιότητα πως αν είχε ανεβάσει story στο Ιnstagram θα τον είχαν πυροβολήσει με καραμπίνα.

(πηγή)

 

Best of internet