Quantcast
THE STREAM

Απογοητευμένος από το ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει πρώην τηλεπωλητής του ΣΥΡΙΖΑ

«Απογοητεύτηκα από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είπε ψέματα» δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρεμιέρα του Έλληνα David Letterman


Χρήστος Πρόεδρος · 25 Οκτωβρίου 2017

Οι καλοί δεν χάνονται, αγαπητοί φίλοι και επιπλέον ο ΑΝΤ1 δεν μπορεί να μείνει χωρίς αμερικανότροπο λέητ νάητ σόου, οπότε κάπως έτσι χτες το βράδυ της Τρίτης έκανε την πρεμιέρα του το “Late Night” με τον Γιώργο τον Λιάγκα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με πρώτο καλεσμένο τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος παρουσιάζει μάλλον αυτό που κάποτε ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιώργος Αρναούτογλου που με τη σειρά ήλπιζε να είναι αυτό που παρουσιάζεται στα late night show των ΗΠΑ, διάλεξε τον Έλληνα κωμικό του ΣΥΡΙΖΑ για ποδαρικό, με αποτέλεσμα εντυπωσιακές (και κάπως ανεξήγητες) τηλεθεάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος πλέον είναι τηλεοπτικά άνεργος, αλλά για να μην πάθετε στερητικό σύνδρομο και σας έρθει απότομη η απουσία του Αλ Τσαντήρι Νιούζ, ορίστε λίγος Λάκης Λαζόπουλος να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι Γερμανοί ήθελαν να τον βγάλουν απ’ το κάδρο, ότι δεν πιστεύει ότι έλεγε ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι απογοητεύτηκε από αυτό.

Μάλιστα ανέφερε ότι οι Γερμανοί ήθελαν να τον βγάλουν από το κάδρο:

«Ένα κόμμα χάνει κι αντί να πει έχασα, είπε ότι εγώ πήρα τους ψήφους και τους πήγα εκεί. Δεν έχει λογική αυτό. Έπρεπε να με βγάλουν από το κάδρο. Αυτό το σχεδίασαν κυρίως όχι Έλληνες». Όταν ο Γιώργος έκανε τη μαντεψιά «Από Γερμανούς ίσως», ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε: «Εκεί πάει και το δικό μου μυαλό».

Από τη συνέντευξη πάντως μάθαμε ότι ο γνωστός κωμικός δεν έμεινε παντελώς άνεργος, αλλά πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση που ονομάζεται απελπισίτο και συναγωνίζεται μάλλον αυτό το χιούμορ.

Best of internet