Quantcast
THE STREAM

Ζευγάρι στη Φλόριντα παρήγγειλε κουτιά αποθήκευσης και έλαβε 30 κιλά χόρτου

Η Amazon τους αποζημίωσε με 150 δολάρια


THE NEWSROOM · 24 Οκτωβρίου 2017

Μία κάπως παράξενη μυρωδιά αναδύθηκε όταν ζευγάρι στο Ορλάντο της Φλόριντα επιχείρησε να ανοίξει ένα δέμα από την Amazon, μέσα στο οποίο θα έπρεπε, σύμφωνα με την παραγγελία τους, να υπάρχουν πλαστικά αποθηκευτικά κουτιά.  Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι αποθηκευτικοί χώροι που αγόρασαν ήταν ήδη κατειλημμένοι με 30 κιλά χόρτου.

Είχαν αρχίσει να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά ήδη από την αρχή, αφού όπως δήλωσε η γυναίκα, που προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, «το δέμα ήταν απίστευτα βαρύ,  πολύ βαρύτερο από αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα αν είχε μέσα τέσσερα άδεια κουτιά».

Το ζευγάρι αποφάσισε να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία, η οποία κατέσχεσε τα ναρκωτικά και ξεκίνησε να ερευνά το θέμα.

Οι πελάτες του Amazon, μιλώντας σε τοπικά μέσα, είπαν πως η πρώτη αστυνομικός που έφτασε στο σπίτι τους μετά την καταγγελία έδειχνε ιδιαίτερα δύσπιστη.

«Φοβόμασταν πολύ ότι το σπίτι μας θα διαρρηχθεί και γι’ αυτό το λόγο για κάποιες μέρες δεν κοιμόμασταν εδώ», συμπλήρωσαν οι αποδέκτες του ανεπιθύμητου δέματος.

Η Amazon αποζημίωσε το ζευγάρι με 150 δολάρια, ενώ δήλωσε στο BBC ότι έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί τους και ότι θα κινηθούν νομικά προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Best of internet