Quantcast
THE STREAM

Ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε στολή πιλότου και πέταξε με F16 πάνω από το βόρειο Αιγαίο

Προσπαθούμε πολύ σκληρά να μη σκεφτόμαστε τον Κάκαλο και τον Χλαπάτσα


THE NEWSROOM · 12 Οκτωβρίου 2017

Κάπως διαφορετικό ήταν το σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα, αφού σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου ήταν η σωτήρια ημέρα όπου ο πρωθυπουργός της ομορφότερης χώρας του κόσμου πέταξε με ένα F16. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη σημερινή του πτήση πάνω από το Βόρειο Αιγαίο, μπήκε στη λίστα με τους ελάχιστους πρωθυπουργούς  της Ελλάδας που έχουν πετάξει με ποτέ με F16.

Πάντως η πτήση του πρωθυπουργού «ανακοινώθηκε» με ένα εντελώς παιχνιδιάρικο non paper που έκανε teasing ότι ο Αλέξης ο Τσίπρας πρόκειται να “πετάξει” .

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού έλαβε κανονική ενημέρωση για το σχέδιο πτήσης και φόρεσε τη στολή του ιπτάμενου, στη συνέχεια εμφανώς αγχωμένος έκανε το απαραίτητο socializing για να καλοπιάσει τους πιλότους στων οποίων τα χέρια θα αφήσει σε λίγο τη ζωή του.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός σκαρφάλωσε στο κόκπιτ, φόρεσε το κράνος και τη μάσκα και με πιλότο ένα από τα έμπειρα στελέχη του ΑΤΑ, «πέταξε» με προορισμό το βόρειο Αιγαίο. Μάλιστα στο F16 ήταν γραμμένο το όνομα του πρωθυπουργού, ίσως για να μη μπερδευτεί και μπει σε λάθος αεροσκάφος.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνει το μαξίμου, το αεροπλάνο απογειώθηκε, η πτήση έγινε και στο τέλος ο πρωθυπουργός δήλωσε «συγκλονισμένος» από την εμπειρία και «εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της ετοιμότητας και της επιστημονικής γνώσης των πιλότων».

Πάντως αξίζει να τονίσουμε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πρωθυπουργός της Ελλάδας πετάει.

 

 

Best of internet